Discover the finest spaces
Delen

Robert van Overdijk nieuwe directeur Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort versterkt het team vanaf april 2018 met Robert van Overdijk. De nieuwe algemeen directeur moet ervoor zorgen dat het circuit zich nog sterker ontwikkelt als evenementenlocatie. Een taak waar hij wel tegen op gewassen is: Van Overdijk was bijna tien jaar actief voor Libéma, een van de grootste leisure-concerns van Nederland. Als directeur Beurzen & Evenementen Zuid + West was hij verantwoordelijk voor evenementenlocaties als de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Autotron Rosmalen, Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch en Expo Haarlemmermeer.

“Met pijn in het hart verlaat ik dit schitterende familiebedrijf, na een mooie dynamische periode waar ik met trots op terugkijk”, vertelt Van Overdijk. “Door onder andere de uitbreiding in vierkante meters en diverse kwaliteitsimpulsen hebben we met een geweldig team de afgelopen jaren hard gewerkt om van Brabanthallen een toplocatie te maken. Naar mijn idee is dat absoluut gelukt.”

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort breidde onlangs uit met ‘Bernie’s Bar & Kitchen’, een nieuw restaurant en evenementenlocatie pal boven de pitstraat van het racecircuit. Het Circuit heeft veel ambities op het gebied van sportieve en zakelijke events; zo wil Zandvoort de Formule 1 terughalen naar Nederland.

Bernhard van Oranje, mede-eigenaar van Circuit Zandvoort: “Hoewel veel autosport-evenementen al erg populair zijn, willen we kijken hoe we nog meer gezinnen naar Circuit Zandvoort kunnen halen. En, mede dankzij de unieke locatie, willen we ook voor de zakelijke markt en verblijfsmarkt het evenemententerrein en de verschillende mogelijkheden op Circuit Zandvoort nog breder belichten. Met de komst van Robert van Overdijk kunnen we ons nog sterker ontwikkelen als veelzijdige evenementenlocatie, waarbij nog meer bedrijven en families een bezoek aan Circuit Zandvoort op ‘pole position’ van hun activiteitenlijst zetten. Ik ben verheugd dat hij voor ons gekozen heeft.’’

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.