Discover the finest spaces
Delen

EventSummit: vijf interessante sprekers over AI, slimmer werken en duurzaamheid die je niet mag missen

Nog even en dan barst de zestiende editie van de EventSummit los op 8 februari in Jaarbeurs. Tijdens deze bekende beurs voor de evenementenbranche kun je 500 bedrijven beter leren kennen, genieten van het lekkere eten van allerlei soorten foodtrucks en luisteren naar maar liefst 20 sprekers. Op greatervenues.com focussen we veel op de vele mogelijkheden van AI toepassingen, digitale gastvrijheid en duurzaamheid. Omdat we geloven dat deze onderwerpen een steeds grotere rol gaan spelen in onze branche. Daarom selecteerden we vijf interessante sprekers voor je die praten over AI, slimmer werken en duurzaamheid die je beslist niet mag overslaan tijdens de EventSummit. We zijn benieuwd wat jij van deze talks vindt!

1 | Milan Meybergs – AI & Duurzaamheid: wat als de natuur een stem had?

Als je wil, kun je de EventSummit al met een boost beginnen tijdens de Eventlezing die start om 10 uur. Dan vertelt duurzaamheidsstrateeg Milan Meybergs over GAIA: een AI systeem dat letterlijk een stem geeft aan de natuur waardoor ze zelf kunnen pleiten voor hun bescherming en rechten. Hij werkt er hard aan om dit bijzondere systeem ook echt te realiseren. Daarnaast ontwikkelde Milan Basecamp Eco-Resorts waar gasten duurzaam kunnen werken en recreëren. Inmiddels zijn er twee locaties: Basecamp IJmuiden en Unbound Amsterdam.

Let op: deze trendsessie is exclusief voor leden van het Eventplatform en je moet je van tevoren aanmelden.

2 | Aaron Mirck – Digitale etiquette

Na wat over de beursvloer gelopen te hebben kun je, in de sprekersruimte van DeSpreker, om 11.50 aanschuiven voor Aaron Mirck. Hij schreef verschillende boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk; een initiatief om Nederland slimmer te laten werken. Over zijn boek ‘Niet appen tijdens het eten’ over moderne etiquette gaf hij onlangs een TEDx-talk. Op de EventSummit vertelt hij onder andere hoe je meer gedaan krijgt in een werkweek en of het oké is om een boterham met pindakaas te eten tijdens een Zoom-call.

3 | Martijn van der Craats – Kansen en verantwoordelijkheden van AI

Dan volgt een goed moment voor de lunch waarna je, in de sprekersruimte van Sprekershuys, om 13.45 uur de talk van Martijn van der Craats kunt volgen. Hij is expert op het gebied van ICT, gaming, esports en Virtual Reality. Verder is hij onder andere docent esports en gaming aan de Hogeschool van Amsterdam. Met zijn bedrijf Martific geeft hij workshops aan werknemers van allerlei soorten bedrijven over hoe zij AI kunnen inzetten in hun werk. In zijn talk gaat hij in op de kansen én verantwoordelijkheden die het gebruik van AI met zich meebrengt.

4 | Stijn Oude Vrielink – Social selling voor eventprofessionals

Wist je dat meer dan tachtig procent van de evenementenbureaus en organisatoren van events Linkedin gebruikt? Zestig procent van hen logt zelfs elke dag in. Marketeer Stijn Oude Vrielink geeft om 14.30 uur in de sprekersruimte van EventSummit een speed coach sessie over LinkedIn. Hoe vergroot je je bereik en zichtbaarheid? En hoe werkt social selling?

5 | Merijn Everaarts – Het verhaal achter Dopper

Daarna kun je direct door naar de talk van Merijn Everaarts om 15.15 uur in de zaal van Sprekershuys. Merijn is de oprichter van Dopper, evenementenlocatie Oceans en restaurant Mama Gaia. Hij kan heel boeiend vertellen over hoe hij van Dopper een enorm commercieel succes maakte. Over hoe alles draait om gewoontes doorbreken. Over hoe hij met Dopper een wereld zonder verpakt water wil realiseren. En hoe hij met plantaardig restaurant Mama Gaia laat zien dat vegan de nieuwe norm is.

Ook zo enthousiast als wij en heb je nog geen kaartje? Registreer je dan nog even. Tot maandag 5 februari zijn de tickets gratis en daarna 25 euro excl. BTW.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.