Discover the finest spaces
Delen

Vijf perfecte evenementenlocaties voor een heisessie

Even weg zijn uit jullie eigen pand en vergaderruimten, de frisse buitenlucht opsnuiven en niet aan lunch of het diner hoeven denken. Een heisessie bij een inspirerende evenementenlocatie kan een heleboel opleveren. Vooral wanneer er strategieën voor de lange termijn bedacht moeten worden of een groot project afgerond moet zijn. Een locatie die prikkelt, alles voor je regelt en overnachtingsmogelijkheden heeft, is hierbij onmisbaar. Wij zetten daarom vijf perfecte evenementenlocaties voor een heisessie voor je op een rijtje!

KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE | BAARN

Op slechts vijftig meter van het schilderachtige monumentale Kasteel de Hooge Vuursche ligt het vergadercentrum van deze locatie: Het Koetshuis. Dit is bij uitstek de plek om in alle rust te vergaderen. De heerlijke lunch is een feestje en maakt je verblijf hier compleet. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een meeting? Dat weten ze hier allang en daarom kun je hier intiem overleggen in één of meerdere van de zes luxe zalen, je hoofd leegmaken tijdens een ontspannen wandeling in de pauze en overnachten kan in de Kasteelkamers.

THE UNBOUND | AMSTERDAM

Aan de rand van Amsterdam in ‘De Tuinen Van West’ ligt The Unbound. Een modern landgoed om te relaxen en reflecteren: ideaal dus voor een heisessie en je hoeft er de Randstad niet voor uit! Er zijn verschillende ruimten voor meetings en andere soorten events waar je ideeën tot leven komen. De hele locatie exclusief afhuren is hier bovendien geen probleem. Blijven slapen tijdens je meerdaagse heisessie kan in de 41 ruim ontworpen cabins die verspreid liggen over het landgoed. Een sfeervolle barbecue in de buitenlucht, een yoga workshop en ontspannen in de wellness: alles is mogelijk bij The Unbound!

KLOOSTERHOTEL ZIN | VUGHT

Bij de bijzondere trainingslocatie Kloosterhotel ZIN wordt er naar het (werk)leven gekeken door een bril van compassie, vanuit het oorspronkelijke gedachtegoed van de Fraters van Tilburg. Het kloosterritme is hier nog altijd goed voelbaar. ZIN is hierdoor de ideale locatie om (letterlijk) stil te staan en samen tot grootse ideeën te komen tijdens een heisessie of ander soort event. Het terrein biedt veel mogelijkheden om te wandelen, er wordt volledig biologisch gekookt en er is een geweldige kunstcollectie te zien die is samengesteld door het Stedelijk Museum Schiedam. Bovendien zorgen de glazen façades voor een bijzondere verbinding met de natuur en een waanzinnig uitzicht.

DE IJSSELSTROOM | ZUTPHEN

Op een prachtige plek aan de IJssel bij Zutphen ligt de bijzondere locatie De IJsselstroom. Deze voormalige wasserij is een energieke plek waar je overal de rust, ruimte en weidsheid van de natuur voelt. Omdat je deze locatie en het grote buitenterrein altijd exclusief voor jezelf hebt, is De IJsselstroom ideaal voor heisessies, teamdagen of andere soorten events. Het betrokken team heeft veel aandacht voor jou en je gasten en de smaakvolle, gevarieerde catering maakt de beleving hier compleet. Bij mooi weer buiten lunchen of al wandelend over de IJsseldijk zuurstof tanken in jullie pauze? Hoe verfrissend is dat!

VILLA KRANENBERGH | BERGEN

Stel je voor: een moderne luxe villa helemaal voor jezelf om te vergaderen, brainstormen én te overnachten! Dat kan bij het kleinschalige boutique hotel Villa Kranenbergh in het Noord-Hollandse Bergen. Door de ligging van de locatie in het centrum van het schilderachtige dorpje ben je in no time in de duinen of op het strand. Villa Kranenbergh heeft acht slaapkamers, een gezellige woonkamer met open haard, een moderne vergaderruimte met een stoere robuuste tafel en een eetkeuken met kookeiland. Met lekker weer vergader je gewoon buiten op het terras inclusief fantastische buitenkeuken waar je privé-chef heerlijke gerechten bereidt.

Meer evenementenlocaties voor een heisessie

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties voor een heisessie. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere vergaderlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.