Discover the finest spaces
Delen

Eric van Abbe nieuwe exploitant Paviljoen de Witte

Eric van Abbe tekende op deze dag voor de overname van de exploitatie. Paviljoen de Witte is eigendom van de Nieuwe of Literaire Sociëteit de Witte. Ook in de toekomst is het voormalig koninklijk pand te huren voor bijeenkomsten op maat. Het culinair product dat in het Paviljoen geserveerd wordt, is uitsluitend op hoogwaardig restaurantniveau. 

Oude liefde
Eric is geen onbekende van het prachtige pand op de duinen van Scheveningen. “Van 2001 tot 2007 was ik binnen andere organisaties verantwoordelijk voor het uitbaten van het Paviljoen. In die tijd is mijn liefde voor het historische pand ontstaan en heb ik de betrokken leden van de Sociëteit goed leren kennen.”

Van loondienst naar ondernemerschap
Nadat Eric zijn kennis van gastvrijheid in loondienst had uitgebouwd, is hij in 2011 gestart met zijn eigen bedrijf “The Hospitality Club” in het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam. Toen in augustus 2013 bekend werd dat De Sociëteit een nieuwe exploitant zocht voor het Paviljoen, twijfelde Eric geen moment.

“Ik heb destijds mijn hart verloren aan dit prachtige pand. Nu heb ik de kans om de exploitatie volledig volgens mijn eigen inzicht te runnen. Die kans grijp ik met beide handen aan!”

 

Genieten van Paviljoen de Witte
Iedereen die een feest met koninklijke allure wil beleven, kan hiervoor terecht in Paviljoen de Witte. In juni, juli en augustus is het Paviljoen doordeweeks het domein van de Sociëteitsleden. De zaterdagen en zondagen kunnen wel worden gereserveerd voor feesten. Voor de rest van het jaar is de hele week beschikbaar via het team van Paviljoen de Witte en The Hospitality Club.

Over The Hospitality Club
Evenals Paviljoen de Witte, heeft The Hospitality Club ook een rijke historie. De drie prachtige authentieke pakhuizen in een oud stukje centrum van Rotterdam, zijn sfeervol ingericht en uitermate geschikt voor het organiseren van particuliere en zakelijke bijeenkomsten op maat. “Met deze twee prachtige locaties in de portefeuille bieden wij onze opdrachtgevers altijd een unieke omgeving voor hun evenement”.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.