Discover the finest spaces
Delen

Dinner in Motion verruilt The Wall voor nieuwe locatie

Het innovatieve dinerconcept Dinner in Motion zoekt naar een nieuwe locatie. De afgelopen anderhalf jaar was de spectaculaire restaurantformule gevestigd in de evenementenlocatie in The Wall, langs de A2 in Utrecht. Daar kunnen we nog tot zondag 27 mei terecht, waarna de locatie verlaten wordt. Naar verwachting opent Dinner in Motion ergens halverwege de zomer opnieuw haar deuren op een gloednieuwe locatie.

De reden voor de verhuizing is de tijdelijke aard van het contract met The Wall. Hierdoor kreeg Dinner in Motion de afgelopen anderhalf jaar de gelegenheid om zich als start-up te ontwikkelen op een toplocatie in het midden van het land. In die tijd heeft het tijdelijke concept zich bewezen als een succesvolle restaurantformule, vertelt directeur en conceptbedenker Bram van der Vorst. “We hebben als start-up in anderhalf jaar tijd ontzettend veel bereikt. We hebben Nederland kennis laten maken met een nieuwe vorm van dineren, geweldige bezoekersaantallen behaald en op culinair vlak hele grote stappen gemaakt.”

The Wall

Permanente locatie voor Dinner in Motion

Exacte details over de nieuwe locatie wil van der Vorst nog niet loslaten. Zo is nog niet duidelijk of er wederom mogelijkheden komen voor zakelijke verhuur, en ook de ligging in het land wordt nog stil gehouden. Wel is duidelijk dat het de bedoeling is om in de zomer van 2018 weer open te gaan en naar verwachting dit keer op een permanente locatie. “Het is tijd om onze vleugels te spreiden en te kijken wat een andere locatie in Nederland ons kan bieden. Onze publiekelijke locatiescout via social media heeft geresulteerd in een aantal leuke plekken die interessant voor ons zijn. Ontzettend leuk dat onze volgers zo met ons hebben meegedacht. Dit bewijst ook maar weer dat Nederland zit te wachten op nieuwe locaties voor Dinner in Motion.”

Dinner in Motion

Dinner in Motion is een culinaire beleving in een 360 graden digitaal theater, waar met een combinatie van geluid, beeld en smaak alle zintuigen worden geprikkeld. Lees ook het verslag van ons bezoek aan deze culinaire achtbaanrit!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.