Discover the finest spaces
Delen

Great to do – Dinner in Motion in The Wall is culinaire achtbaanrit

Leuk, een bijzondere locatie. Maar kan je er ook wat doen tussen de vergaderingen door? Een inspirerende workshop, verrassende rondleiding, of sportieve teambuilding activiteit? GreaterVenues test de meest bijzondere activiteiten bij je event. Lees het in de rubriek Great to do!

December is de maand van eten. Nadat we onszelf in de aanloop naar 5 december hebben volgepropt met chocoladeletters, pepernoten en marsepein, staat de rest van de maand in het teken van kerstdiners. Een slimme maand dus voor de gloednieuwe eventlocatie The Wall om de opening te vieren van de tijdelijke dinerexperience Dinner in Motion: een culinaire beleving in een 360 graden digitaal theater, waar met een combinatie van geluid, beeld en smaak alle zintuigen worden geprikkeld. ‘Een totaalbeleving die nog niet eerder vertoond is in Nederland’, zo valt te lezen in het persbericht van Dinner in Motion. Dat moeten we zien!

DinnerinMotion7 DinnerinMotion8

Boarding time

Dinner in Motion wil meer zijn dan een dinertje. Het is een culinaire rondreis door verschillende werelden. Bij aankomst krijgen we dan ook een ticket en horen we dat het tijd is om te boarden. Met een groep van 38 personen nemen we plaats aan een lange tafel in een ruimte die het best valt te beschrijven als het binnenste van een ruimteschip. Het decor wordt geprojecteerd op de wanden rondom ons, maar ook op de tafel zelf. Zodra iedereen zit, begint de ruimte te schudden en trillen, de ruimte verandert van kleur en de reis begint.

In zes gangen reizen we door zes verschillende werelden. Zo nuttigen we een apetizer in een dor woestijnlandschap, gezeten aan een lange houten tafel en omgeven door foodtrucks. Het voorgerecht doen we in een casino, waarbij de tafel tijdens het eten verandert in een speelautomaat en vervolgens in een speeltafel met fiches. We eten een visje op de bodem van de oceaan, lossen een puzzel op in een escape room en krijgen ons hoofdgerecht ‘vers op ons bord bereid’ door een kaboutertje.

[Swipe over onderstaande foto om in 360 graden rond te kijken] 

Kraakheldere beelden

In zes gangen komen we van de ene verwondering in de andere; de fraaie werelden worden in kraakheldere beelden op en om ons heen geprojecteerd. De animaties zuigen ons telkens weer een nieuwe wereld in, tot we na een spectaculair slotstok een beetje beduusd van tafel gaan voor een kopje koffie, die we kunnen halen met een tijdens het diner verdiend muntje. Dinner in Motion doet wat het belooft. Dit is geen diner, maar een culinaire achtbaanrit.

Dinner in Motion The Wall

Kent u een bijzondere activiteit die het team achter GreaterVenues moét testen? Tip de redactie via redactie@greatervenues.com.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.