Discover the finest spaces
Delen

Events mogelijk in restaurant en vergaderlocatie Liemès Food District Utrecht

Eind vorig jaar opende restaurant en vergaderlocatie Liemès Food Disctrict in Utrecht. Je proeft er eten uit elf verschillende keukens en kan er daarnaast terecht voor onder andere kleinschalige meetings, recepties, private dinners en personeelsfeesten. De complete locatie van 1.500 m2 is ook volledig af te huren. 

Het foodhall concept zit in The Wall, aan de rand van Utrecht en direct aan de A2. Hier heeft eigenaar Ed Bindels ook één van de Amac winkels, waar Apple producten worden verkocht. “Bij Liemès geven we ambitieuze chefs de mogelijkheid om in te stappen met een eigen keuken. De rest regelen wij,” legt Ed uit. Je kan er terecht voor Spaanse/Argentijnse gerechten, maar ook voor Japans en Vietnamees. Liemès bestaat uit een zitgedeelte met lange tafels en wat knussere hoge zitjes op barniveau.

Liemès Food District

Naast het restaurantgedeelte heeft Liemès een grote vergaderruimte die opgesplitst kan worden in drie kleinere zalen en is geschikt van vijf tot dertig personen. Deze ruimte is afgesloten van het restaurant met grote glazen wanden wat de zaal een open sfeer geeft, zoals een kas. Ook zijn er kleine vergaderplekken te reserveren die in een rustiger gedeelte van het restaurant liggen. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor een informele meeting of gesprek.

Het grote restaurantgedeelte leent zich erg goed voor grote events. “Wij staan overal voor open binnen de mogelijkheden van ons food concept”, aldus Ricardo Hogenberg, manager bij Liemès. Wat de catering betreft, bieden de elf restaurants waar je uit kunt kiezen natuurlijk allerlei mogelijkheden. Van ontbijt en lunch tot een uitgebreid privé diner.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.