Discover the finest spaces
Delen

The Wall blijft verrassen met spraakmakende concepten

The Wall in Utrecht zet zich steeds sterker neer als locatie met bijzondere activiteiten. Afgelopen maand vond je op het dak van het rode gebouw de langste stormbaan van Europa; in het najaar opent hier het grootste spookhuis van de BeNeLux. Vorig jaar opende een deel van het opvallende gebouw langs rijksweg A2 als evenementenlocatie, met het spraakmakende dinerconcept Dinner in Motion. 

The Wall blijft daarmee inzetten op innoverende belevingsconcepten, net als Dinner in Motion. Naast het dinerconcept staan er verschillende pop-up initiatieven op het programma. De evenementenlocatie maakt hierbij slim gebruik van de lengte van het pand. Zo opende deze maand op het dak van de locatie Beat The Wall: een 380 meter lange stormbaan. Vanaf oktober opent daar het grootste spookhuis van de Benelux, met een route van zes kilometer die door 25 kamers gaat.

Dinner in Motion

Ook met het openingsconcept Dinner in Motion gaat het goed: dat werd onlangs voor de vierde keer op rij verlengd, tot eind oktober. Gasten dineren hier midden in een 360 graden projectie, waarbij ook de tafel vol zit met special effects. De beelden worden afgestemd op de gerechten die op tafel staan. Oorspronkelijk zou het dinerconcept maar enkele maanden open blijven, maar de populariteit blijft aanhouden. Eigenaar Bram van der Vorst: “Op dit moment zijn we druk bezig met een permanente locatie. Sinds de opening is er ook veel interesse vanuit het buitenland. Momenteel zijn we alle mogelijkheden aan het bekijken.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.