Discover the finest spaces
Delen

Cateraars SAIL gunnen elkaar kijkje in de keuken

Vier vooraanstaande cateraars bundelen hun expertise, ervaring en krachten tijdens Sail 2015. Deze week werd bekend dat Hospitality to You (H2U) is benoemd tot exclusieve cateringpartner van Sail Amsterdam 2015.

H2U is een speciaal voor SAIL opgerichte samenwerking van vier ‘Amsterdamse’ topcateraars: Maison van den Boer, Select Catering, Oseven en a matter of TASTE. “Met ieder onze eigen expertise en visie op het vak inspireren we elkaar en stijgen samen naar grotere hoogte”, vertelt Miranda van Dinther, als directeur van a matter of TASTE direct betrokken bij de organisatie van het evenement. “Een evenement als SAIL vraagt om een professionele aanpak. Delen is vermenigvuldigen”

“Met ieder onze eigen expertise en visie op het vak inspireren we elkaar en stijgen samen naar grotere hoogte.”

[Foto: Wim Haze]

De vier cateraars werken samen vanwege de complexe logistiek van een omvangrijk event als Sail. H2U verzorgt onder andere de catering van SAIL (hospitality) Village aan de Coenhaven. Vanaf die locatie vertrekt de zogenaamde Hollandse Vloot, met enkele tienduizenden bedrijfsarrangementen. Maar ook verzorgen ze de exclusieve diners op de dekken van Tall Ships, evenals de ontvangsten van sponsoren in het Scheepvaartmuseum, de PTA en de Kromhouthal.

Kijkje in de keuken

“We zitten letterlijk met elkaar om de tafel om een mooi totaalconcept neer te zetten”, vertelt Miranda van Dinther van a matter of TASTE. “Weinig cateringbedrijven staan te popelen om elkaar een kijkje in de keuken te geven. Onze branche is over het algemeen nog een traditionele, waarbij men huiverig is om ideeën te delen. Daarom is deze SAIL 2015-samenwerking echt een unieke te noemen.”

“We zitten letterlijk met elkaar om de tafel om een mooi totaalconcept neer te zetten.”

[Foto: Ewout Huibers]

SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus. SAIL werd voor het eerst georganiseerd in 1975 en is uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke evenement van Nederland. SAIL Amsterdam 2015 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). Meer informatie op www.sail.nl.

[Foto: Ewout Huibers]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.