Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe vergaderlocatie: Wicked Grounds The Studio

Wicked Grounds blijft het aanbod van meeting en eventlocaties in Amsterdam uitbreiden. Na The Boardroom, The Warehouse en The Workspace, openen ondernemers Gerwin Peters en Tom Verstappen nu The Studio. Deze nieuwe vergaderlocatie is vanaf juni te boeken via hun website.

The Studio is gevestigd in het voormalige kantoor van Wicked Grounds, midden in een woonwijk in de Amsterdamse Schinkelbuurt. The Studio voelt aan als een loft, en is ingericht met Dutch design meubels van Zuiver en Dutchbone. Een grote zwarte Smeg koelkast nodigt uit om zelf drankje te pakken en op de bank te ploffen. In een ander deel van de locatie staat een indrukwekkende lange eikenhouten tafel met veel stoelen. Er komt veel licht binnen door de ramen in het dak. “Deze ruimte verwacht je niet in een woonwijk”, zegt Tom Verstappen, medeoprichter van Wicked Grounds.

The Studio

De sfeer van de ruime, ongepolijst omgeving werkt stimulerend op de creatieve denkprocessen die helpen dergelijke meetings te doen slagen. “Door even helemaal in een nieuwe wereld te stappen, weg van routine en dagelijkse afleiding, heb je de ruimte om nieuwe creativiteit aan te spreken en out of the box te denken. Ook nemen barrières en hiërarchie op neutraal terrein af waardoor er meer ruimte is voor verbinding.”

Wicked Grounds bediende de meetings en events markt al met drie creatieve locaties in Amsterdam. Ook die locaties zijn volop in ontwikkeling: The Workspace en The Boardroom kregen nieuw meubilair en aan The Warehouse werd een tweede zaal toegevoegd. The Studio is een aanvulling op dat aanbod, en is vooral geschikt voor kleinere groepen die hier terecht kunnen voor een vergadering of workshop.

De uitbreiding en vernieuwing is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Wicked Grounds, om een ‘one stop shop’ te zijn voor haar vaste klanten, vertelt Gerwin Peters. “Het gaat enorm goed met onze klanten. We zien kansen in de behoefte van het ‘nieuwe vergaderen’ en doen ons best om hier in voor te blijven lopen en onze bezoekers de meest inspirerende en vernieuwende vergaderlocaties te bieden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.