Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe eyecatcher aan de Maas

Onder muzikale begeleiding van Karin Bloemen, Jack Poels, Suzan Seegers, Frans Pollux en FeestDJRuud, opende de Maaspoort op donderdag 29 augustus officieel haar deuren.

Uiteenlopende bijeenkomsten en feesten
Het iconische gebouw doet denken aan het EYE filmmuseum in Amsterdam en herbergt drie theaterzalen, drie foyers, twee restaurants en vier vergaderzalen. Naast 170 professionele theatervoorstellingen organiseert de Maaspoort vanuit MaaspoortEvents de meest uiteenlopende bijeenkomsten en feesten. Elk evenement wordt specifiek toegespitst op de wensen van de klant in het bijzondere decor van het nieuwe theater.

Exclusieve uitstraling
“Een locatie met zoveel sfeer, flexibiliteit en een capaciteit tot 3.500 gasten vind je niet snel, zeker niet in het zuiden van Nederland, zegt eventmanager Janine van der Putten. Elk evenement krijgt een exclusieve uitstraling mede door de magie van het theater.”

Frans Boermans zaal
Genieten en beleving staan centraal binnen de Maaspoort, niet alleen als theater maar ook als host voor diverse evenementen. De nieuwste aanwinst is de multifunctionele Frans Boermans zaal die in no-time omgebouwd kan worden van theaterzaal naar concertzaal of van feestzaal naar dinerzaal en andersom. De foyer bij deze zaal geeft een spectaculair uitzicht over de Maas én de stad Venlo.

Foto: City Life Venlo

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.