Discover the finest spaces
Delen

Bijscholingsbijeenkomsten laten Openluchtmuseum ook in winterlaagseizoen tot leven komen

Het is duidelijk winterlaagseizoen in het Nederlands Openluchtmuseum. Ondanks deze stille periode zien veel bedrijven de diverse mogelijkheden van de commerciële locaties in combinatie met de charme van het museumpark.

Karakter
Robbert Rietveld, adviseur Dienstverlening bij Politie Oost-Nederland en spelleider van de drie vakdagen voor in totaal 450 gasten van de politie beaamt dit: “Onze voorbereidingsgroep van vijftien leden heeft uiteindelijk gekozen voor het sfeervolle karakter van het museum waar oude ambachten tot leven komen. Die historie en vakbekwaamheid is een goede koppeling met de vakdagen. Door gebruik te maken van onderscheidende locaties voor workshops, zoals het Zeeuwse kerkje en HollandRama. Door het inzetten van de historische tram, zagen de bezoekers ook een stukje van het museumpark. 93% van de ondervraagde 80 gasten (van de 150) op de eerste vakdag, gaf aan het museum een goede locatie te vinden voor de vakdagen. Vooral het horeca aanbod, met bijvoorbeeld in plaats van een koekje poffertjes bij de koffie zorgde ervoor dat de gasten verrast waren en zich in het zonnetje gezet voelden voor hun inzet van de afgelopen tijd. ”

November in trek voor bijscholingsevenementen
In de eerste drie weken van november ontving het Openluchtmuseum zestien zakelijke partijen, waarmee er in totaal 1.400 gasten naar het museum kwamen. Vorige week liepen de vergader- en congreslocaties  van het museum al vol met onder andere 120 gasten van de FOV (federatie voor sociaal-cultureel werk) voor een preventiedag en ook één van de veiligheidsdagen van Rijkswaterstaat voor 250 gasten werd in het museum gehouden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.