Discover the finest spaces
Delen

Bestellen uit de stadionstoel in Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA lanceert een nieuwe catering app voor de mobiele telefoon. Bezoekers van het stadion kunnen voortaan via het gratis wifi netwerk gratis eten en drinken bestellen vanuit de stoel.

In de app wordt het vak, rij en stoelnummer ingevoerd, en daarna kan een bestelling worden gedaan en afgerekend. Vervolgens kan de bestelling bij de dichtstbijzijnde kiosk worden afgehaald. In een later stadium wordt het ook mogelijk om het hapje of drankje op de stoel bezorgd te krijgen.

“Met de uitrol van deze app hebben we echt een mijlpaal bereikt als het gaat om innovaties op stadiongebied.”

 

Innovaties op stadiongebied

De ArenA Catering App wordt de komende maanden gefaseerd ingevoerd voor het gehele stadion. Het Amerikaanse bedrijf SeatServe heeft de app ontwikkeld, en wil die wereldwijd over stadions uitrollen. Per stadion kan de module op maat worden geïnstalleerd. Het bedrijf heeft de ArenA gekozen als internationale pilot, als innovatieve proeftuin voor dit slimme serviceconcept. Coca-Cola Enterprises draagt bij aan het bekendmaken van de app en werkt aan promotieacties binnen de app.

De app past het streven van de ArenA om het serviceniveau te verhogen, vertelt Jeroen van Iersel, Marketing Manager Amsterdam ArenA; “Snel je hapje en drankje, zonder lang in de rij te hoeven staan. Gemak dient de mens! Met de uitrol van deze app hebben we echt een mijlpaal bereikt als het gaat om innovaties op stadiongebied.”

 

Internationale stadionprojecten

“De Amsterdam ArenA is altijd op zoek naar nieuwe technologieën voor onze bezoekers”, aldus Henk Markerink, CEO van de Amsterdam ArenA. “Binnen ons Innovation Center ontwikkelen we diensten en producten die de ervaring en beleving van bezoekers naar een hoger niveau tillen. We willen vernieuwende projecten bedenken en uitvoeren. Projecten die kwaliteit van dienstverlening en serviceniveau verbeteren, die de state of the art-positie van de ArenA onderstrepen en die we tevens weer kunnen toepassen in onze internationale stadionprojecten.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.