Discover the finest spaces
Delen

Beleving staat centraal bij vernieuwd Libéma

Met elf beurzen- en evenementenlocaties verspreid door Nederland is Libéma een van de grootste leisureconcerns van Nederland. Met een nieuw Locatiemagazine en een online locatiezoeker wil het bedrijf benadrukken dat ze voor ieder evenement een passende locatie heeft.

“Wij hebben elf locaties in onze portefeuille”, vertelt Rick Hoevenaars namens Libéma. “Vanuit de diversiteit van onze locaties – neem bijvoorbeeld Omnisport in Apeldoorn, dat is totaal anders dan Expo Haarlemmermeer, met veel glas en een industrieel karakter, en zet dat weer tegenover de Brabanthallen – kun je bij ons heel diverse events organiseren. Van een vergadering van een paar personen tot een groot congres, tot bedrijfsfeesten en zelfs muziekfestivals. Om het organisatoren nog makkelijker te maken de passende locatie te vinden voor hun evenement, hebben we een nieuwe locatiezoeker ontwikkeld.”

Autotron - Jumbo (graag voorste (donkere) deel weglaten)

Nadruk op inspiratie

Op de nieuwe website valt op dat het puur zakelijke karakter van voorheen heeft plaatsgemaakt voor gebruikersgemak en een fris nieuw uiterlijk. Daarnaast is de manier van zoeken veranderd: je begint met de locatiezoeker niet met de locatie, maar met de regio en het type evenement, en ziet vervolgens bij welke locaties dat mogelijk is. “Daarnaast hebben we een Locatiemagazine ontworpen, waarin de nadruk ligt op inspiratie. We sommen niet puur de feiten op, maar willen het verhaal achter de locatie en het gevoel overbrengen.”

_77B3470

Beleving

Het gevoel van de locatie en de beleving van de bezoeker staan in de toekomst veel meer centraal, vertelt Hoevenaars. “Onze manager horeca ontwikkelt momenteel achter de schermen een nieuw cateringlabel, ‘t Genot’. Dit concept staat voor ambachtelijk en beleving, waarbij we werken gerechten van pure verse producten die in het zicht van de gast worden klaargemaakt.

We baseren de gehele catering en aankleding op het type evenement, met bijbehorende labels.  Voor een evenement met een stoer karakter bijvoorbeeld hebben we ‘stoere bites’, met veel hout, barbecue, en buitenleven. Met beleving en optimale gastgerichtheid willen we ons onderscheiden van anderen. Vandaar ook onze nieuwe header ‘De mooiste tijd organiseer je bij Libéma’.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.