Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen in huiselijke sfeer: 5 lofts en studio’s in de stad

Vergaderen in huiselijke sfeer en in het hart van de stad? Geen locatie ademt zo’n stedelijke vibe als een loft of studio. Deze open ruimtes zijn enorm flexibel in het gebruik, en daardoor ideaal als vergaderlocatie. Plof neer in de zithoek om de dag te beginnen met een brainstorm en neem plaats aan tafel wanneer er serieuzer gewerkt moet worden. En natuurlijk pak je lekker zelf je drankjes uit de ijskast. In deze vijf lofts en studio’s in de stad voelen je gasten zich meteen thuis!

THE PLAYING CIRCLE: ATELIER DE VIJZEL

Atelier de Vijzel is een van de vier locaties van The Playing Circle: een organisatie die zich onderscheidt met unieke locaties in Amsterdam, professionele service en een fantastisch gevoel voor interieurinrichting. Atelier de Vijzel ligt op de bovenste verdieping van het pand, tegenover het Stadsarchief in Amsterdam. Door glazen dakkoepels komt er een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen. De ruimte heeft een grote zithoek aan de voorzijde van het pand; aan de achterkant ligt het vergadergedeelte, met uitzicht over de grachtentuinen. Opvallend is het gevoel voor detail waarmee de vergaderlocatie is ingericht: smaakvol en inspirerend, maar vooral warm en huiselijk!

ROTTERDAM MEETINGS

Een meeting op hoog niveau? Wat dacht je van de skyline van Rotterdam! Rotterdam Meetings is een high end locatie, hoog bovenin de stad. Door enorme ramen van vloer tot plafond geniet je van een adembenemend uitzicht. Neem plaats aan de lange tafel voor 12 personen, of ergens anders waar je je maar thuis voelt. Je hebt de hele verdieping tot je beschikking, met twee ruime zithoeken en een kookeiland. Bij mooi weer sla je de deuren open naar het grote terras. En het wordt nog beter: je persoonlijke butler / gastheer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

SPOT. STUDIOS

Je weet niet waar je als eerste moet kijken als je SPOT Studio’s binnenloopt: het uitzicht, de hoge plafonds, of gelijk maar neerploffen op de comfortabele bank? Deze gloednieuwe locatie op de Herengracht (het grachtenpand naast de burgemeester!) is huiselijk ingericht: veel licht, planten en een stoere industriële stijl. Er staat een lange vergadertafel voor 18 personen, comfortabele zitbanken en zitjes rondom een hoge schouw. Aan de voorkant kijk je op de gracht, aan de andere kant op de binnentuin. ’s Ochtends legt een host je alles uit en schenkt je eerste kopje koffie. Net thuis, maar dan veel luxer!

WOTH

Midden in het Zeeheldenkwartier in Den Haag ligt WOTH, een verborgen parel voor vergaderingen en diners. Achter de grote garagedeuren van een 19e eeuwse melkfabriek gaat een prachtige, moderne loft schuil. De nieuwe inrichting met grote stalen ramen, een hoogglanzende betonnen vloer en open keuken harmonieert wonderwel met de authentieke gietijzeren kolommen en zwartwit tegels. De loft bestaat uit drie aaneengeschakelde ruimten, met een de entree/garage, een dining room met keuken en een groene patio, en een ruimte voor presentaties. WOTH is een prachtige plek voor feestelijke lunches en diners, maar ook voor presentaties, kookworkshops en vergaderingen in huiselijke sfeer!

CHARLEY’S

Een mooie, inspirerende, open ruimte? Check! Huiselijke sfeer? Zeker! Meer dan zomaar een vergaderlocatie is Charley’s een ruimte die verbinding, gemeenschap en creativiteit bevordert. Het is een werkplek, woonruimte en een koffiebar in één, en dat op een prachtige plek in het centrum van Amsterdam. Het meubilair in de ruimte is flexibel en daardoor is de ruimte in te delen voor een verscheidenheid aan evenementen, of je hier  komt om te flexwerken, vergaderen in huiselijke sfeer, of om bij te praten. Het is alsof je vanuit huis werkt, maar dan met sterkere wifi, betere koffie en in goed gezelschap!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.