Discover the finest spaces
Delen

Proost! Landgoed Duin & Kruidberg viert 105-jarig jubileum met lancering eigen bier

Op Tweede Pinksterdag was het op Landgoed Duin & Kruidberg groot feest. Niet alleen omdat het Landgoed haar 105-jarig bestaan vierde tijdens de Pinksterjaarmarkt, maar ook omdat Dennis van der Geest het eerste vat Duin & Kruidberg Jubileumbier aansloeg. Onder toeziend oog van honderden aanwezigen, proefde de bekende Haarlemse judoca als eerste het jubileumbier, dat is gebrouwen door de Haarlemse Jopenbrouwerij.

Jubileum
Dit jaar bestaat Landgoed Duin & Kruidberg 105 jaar. Bernard Lensink, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg, vond dit een goede reden om feestelijk uit te pakken. “Het is fijn om te zien, dat veel omwonenden de weg naar het Landgoed en de Pinksterjaarmarkt inmiddels goed weten te vinden. Wie had dat 105 jaar geleden ooit kunnen bedenken toen de heer Cremer dit landhuis liet bouwen?”

Jubileumbier
Het Jubileumbier is voor Landgoed Duin & Kruidberg gebrouwen door Jopen en afgevuld op fles.

“Als Haarlemmer ben ik trots op Jopen. Het is mooi om te zien, dat lokale bedrijven zo goed met elkaar samenwerken en ik vond het een eer het eerste vat aan te mogen slaan!”

 

Rondleidingen
Om geïnteresseerden meer te vertellen over de geschiedenis van het Landgoed, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg op een aantal zondagen in juni een historische rondleiding. Na de rondleiding kan men aanschuiven voor een club sandwich in Brasserie DenK en natuurlijk het Jubileumbier hierbij proeven.

De rondleiding wordt gegeven op 15, 22 en 29 juni en start om 12.00 uur. De kosten bedragen € 10,50 per persoon inclusief club sandwich en Jubileumbier. Reserveren kan via de receptie van Landgoed Duin & Kruidberg: 023- 512 1800 of via info@duin-kruidberg.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.