Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: koetshuis Nova Zembla bij Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg beschikt sinds deze week over een nieuwe vergader- en evenementenlocatie. Op 17 september werd het koetshuis Nova Zembla in gebruik genomen.

Koetshuis Nova Zembla van Landgoed Duin & Kruidberg is gebouwd in 1899 en werd aanvankelijk gebruikt als koetshuis, butlerswoning en stalgebouw. In 1920 werden de stallen omgebouwd tot woningen. Landgoed Duin & Kruidberg gebruikte Nova Zembla tot voor kort als werkruimte voor de technische dienst, kantoorruimte en voor opslag. Nu is het koetshuis volledig opgeruimd en beschikbaar voor diverse events zoals barbecues, inspiratiesessies, teambuildingactiviteiten of recepties.

 

Verschillende kamers

Nova Zembla bestaat uit verschillende kamers. Het Koetshuis, de Jachtkamer, Haardkamer en Tuinkamer. De grootste ruimte is Koetshuis, waarin met theateropstelling 100 bezoekers passen. In de Tuinkamer kunnen groepjes van tien gasten terecht voor een vergadering. Ook zijn er in het pand een keuken, garderobe en toiletvoorzieningen aanwezig.

Ter ere van de opening van de nieuwe eventlocatie organiseerde Landgoed Duin & Kruidberg een openingsontbijt voor haar relaties. Broek & Buuren Evenementen zorgde er samen met speciale gastheren De Butlers voor dat men de nieuwe locatie op een bijzondere manier kon ontdekken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.