Discover the finest spaces
Delen

Vernieuwde brasserie Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg heeft haar brasserie vernieuwd. Brasserie & Loungebar DenK heeft een nieuwe keuken, open haard en loungebar gekregen.

Brasserie DenK is gevestigd in het souterrain van het beroemde landgoed in Santpoort-Noord. Met de verbouwing neemt de brasserie afscheid van de moderne stijl. “Wij merkten dat onze gasten meer behoefte hebben aan het huiselijke karakter, dat in het klassieke gedeelte van het landgoed heerst”, vertelt directeur Bernard Lensink.

klassieke brasserie

De brasserie is tien dagen gesloten geweest, en is in die tijd compleet vernieuwd. De klassieke landhuissfeer waar Duin & Kruidberg om bekend staat, is na de verbouwing ook terug te vinden in de brasserie. Daarnaast heeft Executive Chef Alain Alders de menukaart uitgebreid met klassieke brasseriegerechten. De keuken bereidt vanuit de open keuken klassieke brasseriegerechten met een moderne twist.

“De klassieke landhuissfeer is na de verbouwing terug te vinden in de brasserie. De keuken bereidt vanuit de open keuken klassieke brasseriegerechten met een moderne twist.”

 

Landgoed Duin & Kruidberg is geschikt voor diverse intieme bijeenkomsten. In het landhuis bevinden zich 31 klassieke, Engels ingerichte hotelkamers. Bovendien beschikt het landgoed over een aangrenzende vleugel waar nog eens 44 modern ingerichte hotelkamers zijn ondergebracht. In die vleugel zijn tevens de fitness- en saunafaciliteiten gesitueerd.

Op de parterre van het landgoed bevinden zich de 5 stijlkamers, waar diners voor grotere gezelschappen tot maximaal 120 personen georganiseerd kunnen worden met aansluitend een overnachting op het landgoed. In het conferentiecentrum bevinden zich 10 zalen met een maximale capaciteit van 350 personen.

[Foto’s Landgoed Duin & Kruidberg | Brasserie & Loungebar DenK]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.