Discover the finest spaces
Delen

De allerleukste kerstuitjes voor 2021

Het einde van het jaar is in zicht en zo ook je jaarlijkse kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaars event! Zeker is dat de feestdagen en de bijbehorende feestelijkheden er ook dit jaar weer anders uit zullen zien dan de jaren voor corona. Maar waar een wil is, is een weg. In deze lijst verzamelen wij op de valreep de leukste kerstuitjes voor dit jaar. Een aantal mooie initiatieven van locaties zodat je straks tóch feestelijk het jaar uit kan luiden!

WINTERFABRIQUE

Vanaf volgende week kan je met jouw collega’s terecht bij de Winterfabrique om over de ijsbaan te glijden, stenen te schuiven op de curlingbaan en om van het oer-Hollandse stampotbuffet te genieten. Vanaf 18 december vind je een outdoor schaatsbaan van 1.000m2 met zes curlingbanen op het terrein van DeFabrique in Utrecht. Na alle ijspret is het tijd voor pauze, warm je jezelf op met glühwein en ga je daarna met een koptelefoon weer de baan op, om te genieten van de beste kerstklassiekers tijdens de Silent Sliding Disco!

UP EVENTS | ONLINE WINTER GAME: SCROOGE

Maak je klaar voor een online winter game om nooit te vergeten! Scrooge is een avontuur vol uitdaging en lol voor jou en je collega’s. UP Events’ online winter game is gebaseerd op het verhaal van Charles Dickens, A Christmas Carol. Tijdens het teambuilding spel sluit je 2020 af, om het jaar 2021 goed mee te beginnen. Een host neemt je mee langs allerlei gekke vragen, leuke opdrachten en voor heel veel plezier.

LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK | SKY HIGH EXPERIENCE BOX

De laatste maand van 2021 trekt Floor17 van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark haar Winter Wonderland jasje weer aan. Je geniet op 85 meter hoogte van een uitzonderlijke lunch of een diner van de Big Green Egg. Tijd voor actie? Daag je collega’s uit voor een curling of sjoel battle op het winterse dakterras. Meer op zoek naar een een ideaal eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers? Floor17 biedt ook de Sky High Box aan. Waarbij iedereen een eigen exemplaar thuis krijgt, om onder virtuele begeleiding van de Executive chef stap voor stap een eigen vijfgangen diner te bereiden. Dat is nog eens ultiem genieten!

CAPITAL C | GLUHWALK EN MEER…

Bij Capital C zitten ze eigenlijk nooit stil. Loop langs voor een Gluhwalk, waar je naast glühwein ook andere dingen, zoals erwtensoep en flambard, kan bestellen. Of bestel een kerst dinerbox die je óf mee naar huis kan nemen, óf in de Kitchen wordt bereidt in de vorm van een heerlijk kerstdiner. Daarnaast houdt Capital C de mentaliteit van live evenementen organiseren vast. De evenementenlocatie organiseert fysieke, kleinschalige evenementen met een twist. Op die manier kan alles altijd doorgaan, ook als de maatregelen weer aangescherpt (of versoepeld) worden. Een hybride of online versie van jouw event is dan zo geregeld!

WINTER IN HET NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

Vanaf 4 december is het winter in het Nederlands Openluchtmuseum. De ijsbaan is weer terug op het entreeplein, dus er kan ouderwets worden geschaatst. Ook kan je hard aan de slag met boren, gutsen, schaven, zeefdrukken of borduren in de Ambachtenewerkplaats. Je (last-minute) kerstcadeaus voor je geliefde collega’s, vrienden of familie haal je op de sfeervolle kerstmarkt of je geniet van poffertjes uit de Poffertjeskraam uit Epe, of een heerlijk koek en zopie bij de ijsbaan!

INGENHOUSZ BREDA | INSUITE DINING

Ingenhousz Breda is méér dan een restaurant, méér dan een hotel en evenementenlocatie. Het is een bijzondere locatie en doet graag dingen op een bijzondere manier; the new school way. Een verblijf in een van de (hotel)suites, een lunch of diner is tijdens deze feestmaand met maatregelen net even anders dan je gewend bent. Op zondagmiddag ga je langs voor een Sunday Dinch met live muziek. Voor het In Suite arrangement boek je een overnachting in een van de hotelsuites. Hier word je ontvangen met een drankje, waarna je kan genieten van een driegangen menu gereserveerd in je eigen suite!

Heb jij een tip voor een kerstconcept dat niet in deze lijst mag ontbreken? Mail de redactie!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.