St(r)andplaats Nederzandt

Unieke evenementenlocatie in de duinen bij Noordwijk

Een volledig verzorgd evenement op een van de meest idyllische plekjes van de Nederlandse kust: St(r)andplaats Nederzandt heeft alle ruimte voor bijzondere events, in de buitenlucht of binnen. Boek een van de sfeervolle ruimtes, of combineer de hele locatie tot een festivalterrein of een verrassende congreslocatie.

St(r)andplaats Nederzandt ligt op een unieke plek in het duingebied tussen Noordwijk en Zandvoort. Rustig gelegen, met geen enkele ander strandpaviljoen in de wijde omgeving. Na een mooie rit door de bloembollenvelden wordt de lucht zilter en verandert het landschap van de vlakke bollenvelden in een glooiend duinlandschap. Helemaal aan het eind van de duinweg ligt St(r)andplaats Nederzandt, alsof de weg speciaal voor de strandlocatie is aangelegd.

Strandplaats Nederzandt

St(r)andplaats Nederzandt

Naast de opgang naar het strand ligt St(r)andplaats Nederzandt bovenop een duin. Aan de ene kant van de locatie geniet je van een ongehinderd uitzicht over het duinlandschap, en aan de andere kant spoelen de golven van de Noordzee op het zand. Bij de hele locatie heerst een ontspannen beachclub vibe, die begint op het terras; met houten vlonders op strandzand, palmbomen, rotan strandstoelen en een oude houten uitkijktoren als decorstukken. De rust van de omgeving, met alleen het geruis van de zee en het gekrijs van meeuwen, maakt de sfeer helemaal af.

Het terras ligt centraal in de locatie, en loopt vanaf de entree midden over het terrein richting de zee. Aan twee kanten van het terras liggen de beach houses: aan de ene kant het hoofdgebouw met het restaurant, en daarachter de drie grootste evenementenzalen van de locatie. In alle ruimtes is de beachclub look van S(t)randplaats Nederzandt doorgetrokken in het interieur: een sfeervol vintage meubilair met robuuste houten banken en tafels, natuurlijke materialen met warme kleuren, en houten vloerplanken. Zo is het hier het hele jaar door aangenaam vertoeven.

Vertrouwen

Voor middelgrote events kunnen we terecht in het hoofdgebouw, waar we de multifunctionele ruimte met de naam ‘Vertrouwen’ vinden. De ruimte is in zijn geheel te gebruiken, of te splitsen in twee gedeelten (Klein en Groot Vertrouwen). Openslaande deuren geven direct toegang tot het centrale terras, waar je met je groep heerlijk kunt borrelen of het diner kunt laten serveren vanuit de buitenkeuken.

Voor events met een besloten karakter ligt naast deze zaal een beach house met de naam ‘Verlangen’. Deze ruimte grenst met de voorkant aan het centrale terras, en heeft bovendien een privéterras aan de achterkant. Dankzij de brede openslaande deuren is het zelfs mogelijk om een auto naar binnen te rijden, zodat deze ruimte geschikt is voor iedere soort bijeenkomst.

Strandplaats Nederzandt

Zeezicht

Aan de andere kant van het terras staan drie kleinere losstaande beach houses, die worden ingezet als locatie voor meetings, of voor events in combinatie met een of meer andere ruimtes. Een van de meest geliefde plekken voor meetings ligt achteraan op het terrein; ‘Dichtbij’ is huiselijk en intiem ingericht, met een fraaie natuurstenen wand en als eyecatcher een prachtig uitzicht op zee. Een oude houten roeiboot op een bok dient als bijpassend decorstuk, en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een lunch of koffiebuffet in op te dienen. Fijn is dat alle ruimtes zó sfeervol zijn dat het niet uitmaakt wat voor weer het buiten is: in de zomer is het lekker licht en staan de deuren open; in de winter gloeit binnen een knapperend haardvuur.

De kracht van St(r)andplaats Nederzandt is – naast de unieke ligging in de duinen – de diversiteit van de verschillende zalen rondom het terras. Met de mogelijkheid om alles te combineren tot één groot evenemententerrein is de locatie geschikt voor ieder event. Klein of groot, in de buitenlucht of met flextenten, of overkap het hele terras om er één grote locatie van te maken. Een breed aanbod van activiteiten op het water, het strand en in de omgeving maakt het plaatje compleet.