Discover the finest spaces
Delen

Summer vibes: 5 hotspots voor jouw beach event

Welke locatie past er nou beter bij een zomers event dan het strand? Wuivende palmbomen, het ruisen van golven, je voeten in het zand… Geen plek brengt je zo snel in de vakantiestemming. Van een snelle vergadering aan zee tot een barbecue met de medewerkers of zelfs een feest met de voeten in het zand, dit zijn deze zomer de hotspots voor jouw beach event!

Brunotti Beach Club

Brunotti Beach Club (3)

Deze zomer is de gloednieuwe Brunotti Beach Club geopend: een uniek totaalconcept voor de actieve én minder actieve liefhebbers van zon, strand, wind, water en lekker eten. Alles waar de Brunotti surf lifestyle voor staat is hier aanwezig: vergaderen, strand- en wateractiviteiten, lekker eten en drinken, loungen en feesten. De locatie verzorgt teambuilding activiteiten op het strand en in het water. Van binnen heeft de locatie een fraaie combinatie van beton, staal en hout met veel surfelementen. En na een lange meeting in de exclusieve evenementenlocatie ‘The Lighthouse’ boven het restaurant is het heerlijk borrelen op het terras. Brunotti Beach Club is de ultieme ontspannende beach locatie.

Kaap_sfeer_lr-26

buitenkeuken

Op een schitterende locatie aan het Flevomeer, centraal gelegen in Nederland, vinden we de evenementenlocatie KaapFlevo. Het enige strandpaviljoen op het strand bij Zeewolde, met rondom een schitterend uitzicht op strand en meer. In het sfeervolle basic interieur van het paviljoen voelt jong en oud zich thuis. De locatie en het strand zijn erg geschikt voor zomerse strandactiviteiten en beach events. Van een compleet aangeklede aftersummer party met steelband, limbodansen en cocktailbar tot een actieve middag op het strand en in het water. KaapFlevo is een perfecte plek om te genieten van de goede dingen in het leven.

OUDDORP - Modelwoning van het bouwproject 'de Punt West' aan de Grevelingen.

WAHS-122

Sinds zomer 2015 kun je het strandgevoel van Saint Tropez, Miami of Ibiza ervaren in Ouddorp, in de on-Nederlandse Beachclub Werelds aan het Strand. Langs een stukje kust is een idyllische baai met een zilverwit strand aangelegd. Beachclub Werelds aan het Strand ligt op een eiland in het midden van die baai. Direct voor het gebouw bevinden zich een ruim opgezet buitenterras met op het strand ook 100 loungebedden. Verder beschikt Werelds aan het Strand als enige in de omgeving over een eigen marina waar je met een boot kunt aanleggen. Er is ook de mogelijkheid om bij meerdaagse events op het terrein van Werelds aan het Strand te overnachten in het Punt-West Hotel & Beachresort.

sHeerenloo

Nederzandt-zaal-Verwarmen

Bij St(r)andplaats Nederzandt vind je de ruimte en rust voor grote beach events. Deze duurzame evenementenlocatie ligt op een unieke plek in de duinen, middenin een prachtig natuurgebied tussen Noordijk en Zandvoort in. De locatie beschikt over een sfeervol restaurant, zes ruimtes van verschillende grootte en een prachtig terras, allemaal met een ongedwongen, zomerse sfeer. Naast de deur ligt een parkeerterrein met ruim 700 parkeerplaatsen. St(r)andplaats Nederzandt heeft met zeven sfeervolle zalen en het buitenterrein een ruim aanbod voor diverse evenementen, van vergaderingen tot zelfs grote congressen.

Key West (2)

Key West (6)

Een strand- en zeebeleving in het midden van het land: dat is de belofte van Key West Beachhouse. De locatie bestaat uit een restaurant met trendy inrichting en wordt omringd door een groot terras op houten vlonders, dat deels overdekt is met een sfeervolle veranda. Met een ligging direct aan de A2 bij Utrecht is het een van de meest centraal gelegen strandpaviljoens van het land. Key West Beachhouse ligt op een zandstrand aan de Haarrijnse Plas, pal langs de drukke snelweg, maar toch ook weer ver genoeg om je ver van alle hectiek te wanen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.