Discover the finest spaces
Delen

De mooiste afsluiting van het jaar: 5 volledig aangeklede locaties voor jouw kerstevenement!

Buiten vallen de mussen van het dak en de meeste van je collega’s liggen nog ergens op het strand te zweten. Hoog tijd dus om het over de kerst te hebben! Het kerstevenement is voor velen het hoogtepunt van het kantoorjaar, waar maanden van tevoren en na afloop over wordt gepraat. Maar wil je met een locatie komen die ze ook bijblijft, dan kan je niet vroeg genoeg beginnen met zoeken. De decembermaand staat bij veel locaties al een half jaar van tevoren volgeboekt. Begin je zoektocht op GreaterVenues, met deze vijf tips voor locaties in de ultieme kerstsetting!

MORE-ITZ

In de zomer de trendy strandclubsfeer van Ibiza, in de winter het comfort en de warmte van een waar wintersport chalet. More-Itz in Drimmelen is niet voor niets vernoemd naar het Zwitserse St. Moritz, waar het wintersporten 150 jaar geleden is ontstaan. Binnen knappert een vuurtje in de 11 openhaarden en glittert de uitbundige kerstdecoratie je tegemoet vanuit 22 kerstbomen. Geniet van mooie wild- en vleesgerechten of een heerlijke wintertruffelkaasfondue. Of je een van de ruimtes huurt met een groep van 40 gasten, of de hele locatie afhuurt voor 350 personen, deze winter is More-Itz jouw eigen wintersportchalet!

NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

De geur van dennennaalden en versgebakken kerstkoekjes, de aanblik van cadeautjes onder de boom… Een goede kerst kan niet zonder een zweem van nostalgie. Kerstmis is de enige keer in het jaar dat we ongegeneerd sentimenteel mogen doen over het verleden. En waar ga je naartoe voor hét nostalgische kerstevent? Juist: het Nederlands Openluchtmuseum. Geniet samen van de winterse sfeer, de authentieke historische locaties en de oud-Hollandse lekkernijen. Kom met een kop warme chocomelk bij na een rondje schaatsen op de ijsbaan. Deze kerst ga je naar het Nederlands Openluchtmuseum voor de echte ouderwetse gezelligheid!

STRND

Verras je gasten deze winter met een event in dé zomerse kerstlocatie: STRND, de indoor strand-/ evenementenlocatie in het hart van Breda. Zodra je hier binnenstapt, schud je de druilerige Nederlandse winter van je af en ben je even terug in de zomerstemming. Rond de kerstdagen zet STRND een sfeervolle, informele festivalsetting neer in de locatie. Een muziekje hier, dansende mensen daar, de geur van versbereid voedsel dat je haalt bij een van de kleurrijke foodtrucks. Vind jij kou maar niks? Houd je van het festivalsfeertje? Vier dan dit jaar jouw kerstevenement op het STRND!

BUITENGOED DE BOOMGAARD

Wat staat er meer symbool voor kerst dan de dennenboom? Buitengoed de Boomgaard ligt op een kerstbomenkwekerij in het Utrechtse Bunnik. De locatie gaat schuil achter torenhoge dennenbomen, waarachter uitgestrekte velden vol kerstbomen liggen. In de zomer is de boomkwekerij ook een recreatieterrein voor feesten, events en kampeergelegenheden, maar in de maand december is het terrein omgetoverd in de ultieme kerstsfeer. Ontvang je gasten buiten op het sfeervol aangeklede kerstplein, warm je aan de vuren of een warme kop soep, of ga het bos in om je eigen kerstboom uit te zoeken en te kappen!

ST(R)ANDPLAATS NEDERZANDT

Het is een van de meest idyllische plekjes langs de Nederlandse kust: St(r)andplaats Nederzandt, een midden in het duingebied tussen Zandvoort en Noordwijk. Een indrukwekkende plek voor zakelijke meetings en events, zowel binnen als in de buitenlucht. In de winter verandert het fraaie terras in een sprookjesachtig winterland. De gehele locatie wordt prachtig aangekleed met dennenbomen, twinkelende lichtjes, haardvuren, houtsnippers en warme schapenvachten. Ook de activiteiten die je kunt boeken op en rond het strand ondergaan een winterse metamorphose: wat dacht je van ijssculpturen maken, of langlaufen op het strand?

Kerstmis is al over:

[tminus t=”24-12-2019 23:59:59″ id=”Kerst” style=”jedi” weeks=”weken” days=”dagen” hours=”uren” minutes=”minuten” seconds=”seconden” /]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.