Discover the finest spaces
Delen

Van der Valk hotel Antwerpen breidt uit met compleet vergadercomplex

Het Van der Valk hotel in Antwerpen is sinds begin deze maand gestart met een flinke uitbreiding. Er komen tien extra vergaderzalen bij en 32 hotelkamers. De verbouwing is onderdeel van de renovatie van het hele hotel die sinds de overname in 2015 is ingezet. Alles moet in het voorjaar klaar en beschikbaar zijn voor gasten.

Het grootste deel van de verbouwing vindt plaats in het naastgelegen gebouw, dat Van der Valk onlangs aankocht. In dit pand zaten voorheen de kantoren van zakelijk dienstverlener EY. Het is de bedoeling dat alle vergaderzalen van het hotel, in totaal 23, in het nieuwe pand komen te liggen. Daardoor komt er op de achtste verdieping van het huidige hotel ruimte vrij, die wordt opgevuld door de 32 extra hotelkamers.

Van der Valk Antwerpen
Bistro Stiel. Foto: Van der Valk Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen

Sinds Van der Valk het Scandic hotel overnam in 2015, is er al veel aangepakt in het gebouw. Zo werd restaurant Stiel geopend, kreeg de begane grond een make-over, zijn er drie nieuwe liften geplaatst en kregen alle kamers nieuwe bedden en tv’s. Na de verbouwing wordt hier dus een compleet zalencentrum aan toegevoegd met een grote zaal waar maximaal 210 personen in ontvangen kunnen worden voor allerlei soorten evenementen.

Het Nederlandse horecaconcern Van der Valk heeft inmiddels 13 vestigingen in België. Alle hotels worden nog steeds geleid door de Van der Valk familie, inmiddels de derde en vierde generatie. Het hotel in Antwerpen wordt gerund door Willem en Danielle Polman, die tot de vierde generatie behoren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.