Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe productiekeuken en hotspot restaurant maken van Vineyard een beleving

De nieuwe productiekeuken van Vineyard Catering én nieuwe hotspot restaurant en werklocatie Vineyard Food & Drinks aan de A2 zijn onlangs officieel geopend door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen.

Nieuwe locatie
Vineyard, partycateraar, foodsupplier én aanbieder van maaltijdcomponenten voor horeca(groothandels), verhuisde dit jaar naar een 2.000 vierkante meter groot pand op industrieterrein Lage Weide, nabij de A2. Naast een eigen kantoor en een multifunctionele horecalocatie voor de zakelijke reiziger, die in augustus eerder dit jaar geopend werd, is Vineyard vanaf 30 oktober officieel ook uitgerust met een productiekeuken en hotspot restaurant.

Vineyard-beleving
“Vineyard is centraal gelegen aan de A2 en goed bereikbaar voor onze leveranciers en opdrachtgevers”, aldus eigenaar Jurgen van Wijngaarden. Het restaurant is de showroom van het bedrijf, maar ook een vernieuwend horecaconcept waar alles live en voor de schermen wordt bereid. Een Vineyard-beleving waar de ambacht dagelijks kan worden aanschouwd. Daar zijn we met recht apetrots op.”

“Het restaurant is de showroom van het bedrijf, maar ook een vernieuwend horecaconcept waar alles live en voor de schermen wordt bereid.”

 

Efficiënte routing
Naar eigen zeggen heeft Vineyard de meest moderne partycateringkeuken van Nederland gebouwd. Met een optimale routing als uitgangspunt en de nieuwste apparatuur kan er sneller en efficiënter geproduceerd worden, dan wie dan ook. “Dit komt de smaak en kwaliteit (van onder andere ons eigen label Pure Food by Vineyard) ten goede. Extra voordeel is dat we hierdoor onze producten en diensten goedkoper kunnen aanbieden dan al onze concurrenten.”

Openingsceremonie
Burgemeester Jan van Zanen gaf op 30 oktober de aftrap door met een drumsalvo op een grote soeppan het pand officieel te openen. De koks en bedienend personeel namen het stokje van de burgemeester door middel van een flashmob over waarna de hoofdact van Slagerij van Kampen volgde. Na de openingsceremonie is het pand letterlijk geopend en kan er in elke ruimte worden gekeken, geproefd, geroken en vooral genoten.

[Foto’s: Vineyard Catering]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.