Discover the finest spaces
Delen

Na ‘sneak preview’ zijn de Foodhallen Amsterdam officieel geopend

In Amsterdam is eerder deze week de Foodhallen officieel geopend. Veel bezoekers hebben al kennis kunnen maken met het nieuwe horecaconcept in de voormalige tramremise in Amsterdam Oud-West. Een groot deel van de standhouders had hun ‘deuren’ afgelopen weekend al geopend. Vanaf 21 oktober is de Amsterdamse ‘food market’ officieel een feit.

Inspiratie uit Londen en Madrid
Het initiatief voor de Foodhallen komt van de vier ondernemers die eerder in De Hallen Amsterdam al Brasserie Halte 3 en Meat West openden. Hun inspiratie voor het nieuwe horecaconcept kregen ze door de ‘indoor food markets’ in steden als Londen, Madrid en Barcelona, waar jaarlijks miljoenen bezoekers naar toe komen.

“Het initiatief voor de Foodhallen komt van de vier ondernemers die eerder in De Hallen Amsterdam al Brasserie Halte 3 en Meat West openden.”

 

Van bitterbal tot Vietnamees
Bezoekers kunnen bij de Foodhallen hun foodie-hart ophalen bij twintig verschillende foodstands, van bitterballen en pizza tot Vietnamese en Franse culinaire verrassingen. Drankjes worden verkocht aan de bar in het midden van de hal.

Iedere zondag tot en met woensdag van 11:00 uur tot 20:00 uur is de Foodhalllen geopend. Op zaterdag zijn bezoekers welkom van 11:00 uur tot 21:00 uur.

[Foto’s: de Foodhallen]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.