Discover the finest spaces
Delen

Villa Westend breidt uit met Bambu Beach

Hoewel de zomer zich nog niet op zijn best heeft laten zien dit jaar, is het genieten er bij Villa Westend in Velserbroek niet minder op geworden. De aan de rand van het groterecreatiegebied Spaarnwoude (nabij Haarlem) gelegen locatie beschikt sinds deze zomer namelijk over een prachtige strandbar met de toepasselijke naam Bambu Beach. Deze mooie locatie is ideaal voor bedrijfsfeesten, diners en borrelsvanaf 50 tot circa 200 personen eventueel aangevuld met diverse (water)sporten of andere teambuildingactiviteiten.

In maart 2020  onderging Villa Westend een grote restylingwaarbij de hele zaak van boven tot onder werd aangepakt. Door de verbouwing kreeg evenementenlocatie Villa Westender extra opties bij in de vorm van drie vergaderzalen en een bar die los van elkaar of als één geheel afgehuurd kunnen worden. Verder zijn er nog twee zalen van verschillende grootte die voor allerlei soorten (online) events gebruikt kunnen worden. Zaal Velvet is er bijvoorbeeld voor de wat kleinere meetings en presentaties. De zalen Bambu en Marblebeschikken over een eigen bar en worden gebruikt voor de wat grotere groepen. Ook heel prettig: parkeren is er gratis en doe je recht voor de deur.

Bambu Beach

Het bijzondere aan Villa Westend is natuurlijk de ligging aan de Westbroekplas en het grote privéstrand dat bij de evenementenlocatie hoort. Op Bambu Beach is het net alsof je je op een tropisch eiland bevindt. Vlij je samen met je collega’s even neer op het terras of één van de 40 ligbedden met fraai uitzicht op het water, maak een vaartochtje met de prachtig opgeknapte boot van Villa Westend of kies voor sportieve ontspanning door bijvoorbeeld te gaan ‘suppen’.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.