Discover the finest spaces
Delen

Vijf evenementenlocaties waar fun de hoofdrol speelt

Juist wanneer je op topniveau moet presteren is fun extra belangrijk. Een meeting met na afloop een sportieve teambuildingsactiviteit bijvoorbeeld. Of geef je gasten de optie om een boottocht te maken tijdens je congres. En bijvoorbeeld een productlancering combineren met een silent disco is ook altijd een gouden greep. Om je nog wat extra te inspireren zetten we hieronder vijf evenementenlocaties waar fun de hoofdrol speelt voor je op een rij. Ga samen met je gasten voor ontspanning!

HAL22 | UTRECHT

Bij sport- en evenementenlocatie HAL22 in Utrecht staat fun centraal. Dankzij het sfeervolle interieur en de centrale lounge is HAL22 verre van een traditionele sporthal. In het gebouw van 6500 vierkante meter is genoeg fun te beleven! Je vindt er tien (indoor)padelbanen, tien bowlingbanen, squashbanen, snooker- en pooltafels. Hierdoor combineer je een vergadering, training of presentatie in meetingroom San Siro gemakkelijk met een sportieve activiteit of je eigen toernooi. Dankzij het uitgebreide netwerk van sportprofessionals dat HAL22 heeft, zijn inspirerende sportclinics bovendien zo geregeld. Meer ruimte nodig voor een borrel, diner of lunch? Dan kun je gebruik maken van het centrale horecagedeelte, Lounge22.

UP EVENTS | AMSTERDAM

Op het grote evenemententerrein van UP Events aan de groene rand van Amsterdam is bijna alles mogelijk. Er is een strand met beachclub, palmbomen en buitenbars voor events met een zomers tintje, maar ook zeven totaal verschillende zalen en allerlei buitenterrassen voor bijvoorbeeld congressen, presentaties of workshops. Op zoek naar een leuke afsluiter? Je kunt hier kiezen uit meer dan honderd teambuilding activiteiten, zowel sportief als creatief. Verder denkt UP Events graag met je mee over de mogelijkheden om gamification toe te voegen aan je event door verschillende soorten spellen. Met 35.000 m2 aan terrein vol mogelijkheden is fun gegarandeerd!

VAN DER VALK AMERSFOORT-A1 | AMERSFOORT

De laatste aanwinst van hotel- en businesscomplex Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is Club Tucan. Hier stap je een tropische wereld binnen van muziek, lekker eten en vooral fun! Je vindt er onder andere race simulatoren, vintage arcade games, karaoke kamers en jeu de boules. Verder is er een dansvloer en kun je heerlijk eten bij restaurant Marley’s. Neem met je bedrijf Club Tucan over voor het ultieme bedrijfsfeest vol verrassingen en bovenal een hele hoop lol. Of plak samen met collega’s een bezoekje aan de club vast na een event of een dag vol meetings in het Business Center.

VILLA WESTEND | VELSERBROEK

Vooral bij mooi weer lijken de mogelijkheden bij Villa Westend in Velserbroek oneindig. Deze locatie ligt aan de rand van het grote recreatiegebied Spaarnwoude en heeft maar liefst 2500 vierkante meter aan buitenruimte. Wat dacht je van een festival, groot bedrijfsfeest of teambuildingsactiviteit op het strand en het water? Daarna sluit je de dag af met een gezellige barbecue of foodtruckdiner. Is het iets kouder? Ga dan bijvoorbeeld samen suppen met een warme wetsuit aan of lekker uitwaaien in een boot op de Westbroekplas. Binnen vind je drie eventzalen, een restaurant én een bar waar je weer lekker op kunt warmen.

OESTERDAM | THOLEN

In dit verborgen eilandparadijs in Zeeland behaal je met jouw collega’s geweldige resultaten tijdens een teambuilding sessie of ander soort event. Versterk de onderlinge band in een informele setting op The Outback, leer elkaar beter kennen tijdens een spel Expeditie Robinson of stort jezelf in het diepe in escaperoom The Deep. Omdat Oesterdam aan het water ligt, zijn activiteiten op het water geen enkel probleem. De evenementenlocatie denkt graag met je mee over de vormgeving van jouw teambuilding en verzorgt een barbecue, private dining diner of overnachting. Met meer dan vijftig activiteiten weet je zeker dat dit een ervaring wordt om niet snel te vergeten!

Meer inspirerende locaties

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties waar fun de hoofdrol speelt voor teambuilding en andere soorten events. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.