Discover the finest spaces
Delen

Streven naar topsport binnen én buiten het veld bij Almere City

Begin 2020 lag al de voetbal er plotseling stil bij. De verbouwing van het Yanmar Stadion van Almere City echter niet! Als onderdeel van het vijfjarenplan wat de club opstelde, werd er flink gerenoveerd en vernieuwd om zo Eredivisie-proof te worden. Daar waar het stadion eerst volledig ten dienste stond van het eerste elftal, zijn na de verbouwing de zakelijke mogelijkheden volledige geïntegreerd in de topsport omgeving. Verschillende ruimtes bieden je de kans om op topsport locatie te vergaderen, waarbij aan alles is gedacht om ook tijdens zakelijke bijeenkomsten maximaal te kunnen presteren.

Wouter Griekspoor,Commercieel Manager bij Almere City FC, vertelt enthousiast; “In topsport draait het om details. Het verschil tussen winnen en verliezen zit soms in een centimeter, een seconde of een balletje binnenkant paal d’r in. Soms een kwestie van geluk maar vaker het resultaat van alles over hebben voor succes. In een topsportorganisatie gaat het dagelijks om maximaal presteren. Op het veld maar net zo goed daarbuiten zoals bij de organisatie van een zakelijke bijeenkomst.” Het Eredivisie-proof maken van het Yanmar Stadion was één van de vijf doelstellingen van het vijfjarenplan van de club. De capaciteit is verhoogd van 3.000 naar 4.500 personen en op het complex is vrijwel alles vernieuwd. “Alles is gestript, gerenoveerd en delen zijn uitgebouwd. Denk hierbij aan de tribunes, de business lounge, een nieuw spelershome en alles wat daarbij komt kijken zoals AV-middelen en het interieur ” vertelt hij.

Zakelijke opties Almere City

Dankzij de verbouwing is er nu dus veel meer ruimte voor zakelijke meetings en events. “In het hart van het hoofdgebouw hebben we de Business Lounge, waar 500 personen in passen, en de Sky Lounge,” vertelt Wouter. “Daarbij heb je altijd zicht op het veld. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld een boardroom die plek heeft voor acht personen en kunnen we eigenlijk vijf aparte zalen schakelen tot een grote ruimte.”

Een event in voetbalstadion staat vaak in het teken van sport en dat is ook logisch. De topsportmentaliteit keert in alles terug; van de locatie tot de catering. Wouter vertelt dat je een event kan onderbreken voor een potje padel of een andere leuke teamactiviteit op een van de multifunctionele velden. Daarnaast laat Almere City de spelers hun favoriete topsport lunch samenstellen voor de gasten. Tijdens een meeting of event kan je er dus voor kiezen om de volledige topsport ervaring mee te pakken. Toch is aan degene die trek heeft in een ongezonde snack ook gedacht. Een broodje kroket is zo geregeld!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.