Discover the finest spaces
Delen

Upgrade voor Haaienzaal van Diergaarde Blijdorp

De meest populaire evenementenzaal van Diergaarde Blijdorp heeft een flinke opknapbeurt gehad. De zaal, waar je haaien voorbij ziet zwemmen langs een glazen wand van 7,5 meter, is compleet vernieuwd en heeft een moderne uitstraling gekregen. Onlangs werd de evenementenruimte in de bekende dierentuin in Rotterdam heropend.

De bijzondere Haaienzaal in het Oceanium is al zo’n achttien jaar oud en werd in 2001 samen met het EAUditorium geopend. Inmiddels was de ruimte wel aan een upgrade toe. Alles is weer modern en fris. “We zijn heel blij dat we de parel in onze kroon weer kunnen openen. Wat de Haaienzaal uniek maakt is de 7,5 meter lange ruit die een spectaculair zicht geeft op de schildpadden, barracuda’s en haaien in het Atlantische Zeebassin. Door dit unieke uitzicht is een event in de Haaienzaal altijd uniek”, aldus Erik Zevenbergen, Directeur Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp, Rotterdam
Foto: Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

In de populaire Haaienzaal worden jaarlijks zo’n 250 evenementen georganiseerd. De zaal is ideaal voor bedrijfsfeesten, presentaties of in combinatie met het EAUditorium voor enkel- of meerdaagse congressen. Er kunnen zo’n 100 mensen plaatsnemen in theateropstelling en maximaal 220 personen tijdens bijvoorbeeld een feest.

Diergaarde Blijdorp is natuurlijk vooral bekend door de dierentuin. Maar naast de vele bezoekers die naar de dieren komen kijken worden er ook zo’n 900 zakelijke events per jaar georganiseerd door de speciale event- en productietak van het bedrijf. Er kunnen events tot maar liefst 10.000 mensen georganiseerd worden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.