Discover the finest spaces
Delen

Safaripark Beekse Bergen opent vernieuwde Serengeti Lounge

De Serengeti Lounge van Event Center Beekse Bergen is na een grondige verbouwing weer open voor vergaderingen en bijeenkomsten. De ruimte heeft een interieurmetamorfose gekregen en biedt vernieuwde technische mogelijkheden voor zakelijke events. Beekse Bergen noemt de ruimte klaar voor de toekomst, maar uiteraard met het behoud van moderne Zuid-Afrikaanse invloeden. Zo zijn de wanden voorzien van een mooi tafereel van één van de savannes van safaripark Beekse Bergen.  

De Serengeti Lounge is de grootste ruimte die het vergadercentrum van Beekse Bergen te bieden heeft, met plek voor 350 personen. De ruimte heeft een nieuw Bose geluidssysteem gekregen en een vast doorzichtscherm waardoor nooit meer iemand zichtbaar door de projectie heen loopt. De zaal is door de vele ramen voorzien van genoeg daglicht en heeft daarbij een fraai uitzicht over het terrein van het Event Center. De dimbare en in kleur verstelbare LED spots bieden voor iedere meeting de juiste sfeer. En over sfeer gesproken: als de meeting voorbij is, valt de ruimte binnen mum van tijd te veranderen in een plek om gezellig na te borrelen. Maar wellicht ga je bij goed weer liever naar het bijbehorende buitenterras!

Mogelijkheden van Beekse Bergen

Natuurlijk is Beekse Bergen onlosmakelijk verbonden aan het Safaripark. Een event of meeting valt dan ook prima te combineren met activiteiten in het park. Onder de mogelijkheden hoort een bezoek aan het Safaripark, maar denk ook aan 4×4 off road rijden of flyboarden in het water. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden door de nabijheid van een luxe Safari Resort.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.