Discover the finest spaces
Delen

Pop-up by Saillant op Maastrichtse Vrijthof open voor (meerdaagse) meetings en events

Waar jarenlang Restaurant Vrienden van het Vrijthof gevestigd was, zal Pop-up by Saillant vanaf deze maand op zoek gaan naar een nieuwe (tijdelijke) invulling. Het restaurant is onderdeel van Saillant Hotel Maastricht City Centre. “Ons restaurant op het Vrijthof in Maastricht is de ideale mogelijkheid voor horeca ondernemers om hun mooie concept op een andere locatie te testen”, vertelt Robert Willms, Operationeel Directeur van Saillant Hotel Maastricht City Centre. Daarnaast is er ruime mogelijkheid voor meetings en events midden in het centrum van de Limburgse stad. 

Eén maand per jaar is de invulling voor de locatie al gevonden. Gedurende de concertreeks van André Rieu op het Vrijthof. Dit in de vorm van Restaurant Vrienden van het Vrijthof. Daarnaast is er vorig jaar ook een uitstap gemaakt naar de Indonesische keuken. Vanaf 5 september dit jaar is er ruimte gemaakt voor de Spaanse tonen van Café Madrid. Robert: “Voor de exploitanten van Café Madrid is het een verademing want zij kunnen, tijdens de verbouwing van hun eigen locatie, door blijven draaien. Dit met als bonus dat ze er op het Vrijthof ook nog een schitterend terras, op het mooiste plein van Nederland, bij hebben.”

Pop-up by Saillant

Robert: “Wij kunnen ons bijvoorbeeld voorstellen dat er tijdens het event Magisch Maastricht een horeca exploitant staat te springen om een zaak aan het Vrijthof te voeren. Daarnaast heeft Saillant Hotel Maastricht City Centre een zaal met uitzicht over het Vrijthof en is het restaurant ook inclusief hotelkamers exclusief af te huren.” De pop-up locatie is beschikbaar voor allerlei soorten events zoals jubileumfeesten, personeelsfeesten, vrijdagmiddag borrels en meerdaagse feesten. De Servaaszaal heeft een eigen bar en is geschikt voor 100 gasten, met uitzicht over het Vrijthof. Het restaurant is geschikt voor 150 tot 200 personen en heeft een terras aan het plein.

“Alleen de ligging al maakt het restaurant uniek: midden in het centrum van Maastricht. Parkeren kan op diverse plaatsen binnen vijf minuten loopafstand. Er zijn tien hotelkamers beschikbaar en we hebben flexibele restaurant indelingen! Alles is bespreekbaar, of het nu een Spaanse of Indonesische avond, of live cooking moet zijn.”

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.