Discover the finest spaces
Delen

Locaties in de coronacrisis: hoe is het nu met… Art Centre Delft?

Het zijn uitzonderlijke tijden. Hoe gaan locaties hiermee om? In deze rubriek vragen we hen waar ze op dit moment mee bezig zijn, hoe ze omgaan met de onzekerheid en waar ze energie van krijgen. In deze aflevering vertelt Paula Kouwenhoven, mede-eigenaar van vergaderlocatie Art Centre Delft, onder andere over hoe de natuur haar optimistisch houdt.

We zitten inmiddels al een tijdje in een tweede lockdown. Hoe gaat het bij jullie in deze vreemde tijd?

Paula: “Sinds de tweede lockdown blijft het rustig bij ons en blijven de gebruikelijke boekingen helaas uit.”

Art Centre Delft

Hoe kijken jullie terug op ongeveer een jaar in crisis? 

Paula: “Het is mooi om te zien wat er nog wel mogelijk was ondanks de verschillende maatregelen. Zo hebben we in het afgelopen jaar verschillende kleine groepen gehad voor meetings, maar ook virtuele events: debatten en congressen met livestream verbinding. Goed om te merken hoe men zich op dit vlak herpakt.”

Hoe zien jullie dagen eruit zo zonder meetings en events?

“We hebben de afgelopen periode veel tijd gehad voor het opknappen van de ruimten en het meubilair. Ook houden we contact met de klant en hebben we nu ruimte om na te denken over manieren waarop mensen toch bij elkaar kunnen komen. Vergaderen via Zoom vinden de meeste mensen niet echt inspirerend.”

Hoe zien jullie de toekomst?

“We blijven optimistisch, mooi om te zien dat de natuur gewoon doorgaat met haar taken en zich niets aantrekt van de pandemie. Voor ons heerlijk om midden in de natuur onze werkplek te hebben. We houden goede hoop, maar niemand kan in de toekomst kijken…”

Als we straks weer samen mogen komen voor kleinschalige meetings, wat zijn dan de mogelijkheden bij jullie?

“Al onze vergaderruimten zijn royaal van afmeting en staan allemaal direct in verbinding met de tuinen. Men stapt dus zo vanuit de vergadering de tuin in of het terras op. Dat was altijd al prettig voor onze gasten, maar is nu een groot pluspunt. Wij hebben ook de catering aangepast aan de maatregelen, dus veel kan en heel veilig.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.