Discover the finest spaces
Delen

Inspiratie voor events in de buitenlucht tijdens Open Toptrouwlocatie Route

Duizend aanstaande bruidsparen trokken er zondag 17 april op uit tijdens de allereerste voorjaarseditie van de Open Toptrouwlocatie Route. Een echte Nederlandse lentedag, met af en spatje regen maar vooral ook heel veel zon. Ideaal om meteen inspiratie op te doen voor locaties waar je buiten mooie events kan organiseren!

Buiten trouwen is voor veel bruidsparen de ultieme droom. De ceremonie in een sprookjesachtige kasteeltuin onder een groene boom, de bloemen kleurrijk en fel, de trouwjurk die in het zonlicht nog net even witter lijkt. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van april lieten 293 trouwlocaties zich van hun beste kant zien, maar wij bezochten drie locaties die zich ook perfect lenen voor een event in de open lucht.

Landgoed Groot Warnsborn – Arnhem

panoramafoto-oranjerie-1024x320 groot warnsborn

[Foto’s: Landgoed Groot Warnsborn]

We beginnen onze route in Arnhem, bij Landgoed Groot Warnsborn. Het landgoed ligt in een groen en bosrijke gebied, en beschikt over twee locaties: het Landhuis en de Oranjerie. De Oranjerie is een monumentaal gebouw met mooie klassieke ruimtes, maar met modern interieur. Een grote zaal, geschikt als plenaire ruimte of voor recepties, en twee kleinere kassen waarin mooi daglicht is. De Oranjerie ligt aan een prachtige Engelse terrassentuin, waar alle ruimte is voor mooie events in de buitenlucht. Het Landhuis zelf is tevens restaurant en hotel en heeft in het souterrain ook enkele mooie vergaderzalen. Een hiervan heeft drie openslaande deuren naar een groot privé terras.

Kasteel Wijenburg – Echteld

Kasteel wijenburg bloesem

Wijenburg 2

wijenburg

[Foto’s: Kasteel Wijenburg]

In Echteld, een pittoresk dorp in het hart van de Betuwe, vinden we Kasteel Wijenburg. Het kasteel is omgeven door fruitboomgaarden, die in deze tijd van het jaar een waas van frisse witte bloesem zijn. De grote tuin begint dicht te groeien met jonge groene blaadjes; op het terras zijn de stoelen alweer buiten gezet. Kasteelheer Johan Huisman kijkt tevreden uit over het terrein. “In deze tijd van het jaar is de Betuwe op zijn mooist, als de fruitbomen in bloei staan.”

Feel Good TentEvent – Lage Vuursche

FeelGoodTentEvent-opendag-20160417-kimvandenbroekfotografie-24

FeelGoodTentEvent-2

FeelGoodTentEvent-3

[Foto’s: Kim van den Broek Fotografie]

Verscholen diep in de bossen van Lage Vuursche, op het terrein van Landgoed Pijnenburg, ligt de locatie van Feel Good TentEvent. Een spoor van fakkels en gloeilampen leidt vanaf een groot parkeerterrein diep het bos in. Na een korte wandeling worden de contouren van de locatie zichtbaar: een festivalterrein van witte feesttenten op een open plek tussen de bomen. Bezoekers zitten aan houten tafeltjes, bestellen een drankje  bij een foodtruck of eten een hapje van het vlees dat geroosterd wordt op een grote barbecue. Zo tussen de bomen en uit de wind is het genieten in de voorjaarszon!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.