Discover the finest spaces
Delen

Stralende gezichten op Zomerse Open Toptrouwlocatie Route

Veel mensen keken uit naar het eerste weekend in maanden zonder mondkapjes en anderhalve meter. Of je nou de club in bent gedoken of een festival hebt meegepikt. Het was een ideaal weekend voor de versoepelingen. Ook voor bruidsparen die op zoek zijn naar hun perfecte trouwlocatie was deze zomerse zondag een start van mooie periode. 

Alle deelnemende trouwlocaties van de Open Toptrouwlocatie Route hebben er alles aangedaan om afgelopen zondag zich van hun allerbeste kant te laten zien. Dat was gelukkig niet lastig. Iedereen was enthousiast en opgetogen om weer op pad te zijn. Dat gegeven samen gecombineerd met het stralende weer en de 172 droomlocaties toverde een glimlach op de gezichten van alle deelnemers.

Buitenplaats Beeckestijn

Zodra we de statige poorten van de historische buitenplaats Beeckestijn doorlopen, is het duidelijk dat dit een droomlocatie is voor veel bruidsparen. De zon schijnt op de prachtige moestuin, waar een klassieke setting is neergezet. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route ontdek je jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie. Je kijkt vrijblijvend rond bij een aantal locaties naar keuze, krijgt daar een rondleiding en proeft van de sfeer.

Bij Buitenplaats Beeckestijn worden we met open armen ontvangen. Iedereen is blij dat het weer even mag. “We hebben bijna tien bruidsparen die zich hebben aangemeld vandaag,” vertelt Petra van der Plaats- van Kesteren, van Hendrick de Keyser. Ze vervolgt: “Iedereen krijgt een rondleiding over de buitenplaats.” De bruidsparen starten in het huis, waar je ervaart hoe het is om 1717 te wonen. Sierlijke ornamenten, schilderijen en het originele behang zijn het decor van klassieke trouwopstellingen. Vervolgens loopt het bruidspaar mee naar de tuin achter het huis, waar witte stoelen in opstelling staan en vlaggen wapperen in de wind. Ook de moestuin en het koetshuis liggen er prachtig bij om de toekomstige echtgenoten te overtuigen van hun charme als trouwlocatie.

Nancy Sanches is bruiloft styliste en is hartstikke blij om hier weer te zijn. Ze werkt al jaren voor buitenplaats Beeckestijn. “Het is zo’n fijne werkplek. Je bent hier als bruidspaar geen nummertje en ook als leverancier ben je dat niet.” Ze verzorgt samen met haar team de styling van de bruiloften. Van stoelen tot naametiketten, alles wordt naar jouw wensen aangepast.

Landgoed Robacher’s Watermolen

Na een bezoek aan Velsen, rijden we in een uurtje naar Hauwert in West-Friesland. Aan de rand van een smalle landweg ligt een sprookjesachtig landgoed verstopt. Via een grindpad rijden we de locatie op. Het is erg warm, maar zodra je de bossen van Robacher’s Watermolen binnenstapt, voel je de koelte van onder de oude bomen. Bij de entree worden we enthousiast begroet: “We hebben 30 aanmeldingen vandaag, dus de opkomst is weer goed!” Dat het landgoed geen standaard locatie is, wordt meteen duidelijk. De pittoreske cottage met een rieten dak en de ceremonieopstelling wekken bij de bruidsparen die er rondlopen veel enthousiasme op.

Cecila is sinds een aantal jaren bedrijfsleider en bruiloftbegeleider bij het landgoed. “Ik heb het weer goed in de gaten gehouden, want het zou eigenlijk gaan regenen vandaag! Gelukkig schijnt de zon en kunnen we de bruidsparen de locatie goed laten zien.” Haar zoon Brian trouwde eind 2019 op het landgoed. “De foto’s van mijn bruiloft vind je overal terug op de website,” vertelt hij lachend. “Ik ben hier vandaag om vragen van bruidsparen te beantwoorden. Omdat ik hier getrouwd ben, kan ik goed vertellen waarom wij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Zo krijgen de bruidsparen een goed beeld van de locatie en wat er allemaal mogelijk is.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.