Discover the finest spaces
Delen

Industriepark Kleefse Waard in Arnhem opent nieuwe eventruimtes

Industriepark Kleefse Waard in Arnhem opent in twee fabriekshallen nieuwe, duurzame eventruimtes. Een van de hallen wordt ingedeeld met vier ‘plug and play’ ruimtes, geschikt voor kleine bijeenkomsten. Naast deze ruimtes is een industriële producthal op het terrein tijdelijk inzetbaar voor evenementen.

Bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW) huisvest bedrijven die zich bezighouden met energie- en milieutechnologie. Naast de nieuwbouw en komst van nieuwe bedrijven, wordt IPKW nu ook ingezet als eventlocatie. Op het terrein openen een aantal permanente eventruimtes die volledig ‘plug en play’ zijn. De oude producthal wordt dit jaar als evenementenlocatie voor grote bijeenkomsten ingezet.

Eventruimtes

De eventruimtes zitten in het duurzaam herontwikkelde ‘Gebouw LB’. Bedrijven kunnen hier vergaderingen, trainingen of presentaties houden, zonder zich al te veel zorgen te maken over de organisatie hiervan. Een van de twee ruimtes in het gebouw heeft flexibele wanden, waardoor de ruimte in vier lichte, transparante subruimtes te verdelen is. Daarnaast zit in dit gebouw nog een andere ruimte die wordt ingezet als ontvangstruimte. Deze ruimte wordt ook als onderdeel van het programma gebruikt.

Evenementenhal KB

‘‘Evenenentenhal KB’ is een historische productiehal op het terrein van IPKW. Dit jaar wordt deze hal ingezet voor uiteenlopende evenementen. Van bedrijfspresentaties tot congressen en van recepties tot productpresentaties. Door het tien meter hoge dak en een groot aantal ramen, is de ruimte licht en voelt deze ruim aan. Aan de hal zit een buitenterrein dat betrokken kan worden bij de rest, waardoor de mogelijkheden voor evenementen worden vergroot.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.