Discover the finest spaces
Delen

Industriepark Kleefse Waard ontwikkelt eventlocatie

Industriepark Kleefse Waard in Arnhem maakt na een succesvol evenementenjaar plannen om het terrein verder te ontwikkelen. De evenementen op het park staan allemaal in relatie tot de kenmerken waar het park zich sterk voor maakt: duurzaamheid, innovatie en kennisdeling.

Kleefse Waard

Industriepark Kleefse Waard is een bedrijventerrein in Arnhem waar bedrijven zijn gevestigd die zich bezighouden met energie- en milieutechnologie. Het park is sinds 2014 naast bedrijventerrein ook een evenementenlocatie met zowel grote als kleine ruimtes. Met de toenemende interesse in de evenemententhema’s die centraal staan op het park, zal het terrein zich komend jaar nog verder ontwikkelen als evenementenlocatie. Het doel van de ontwikkelingen is al duidelijk: het terrein moet dé plek worden voor evenementen met thema’s als duurzaamheid, energie- en milieutechnologie, innovatie en onderwijs. De concrete plannen zijn volop in ontwikkeling en worden later bekend gemaakt.

Kleefse Waard

Inspirerend jaar

Op het industriepark zijn in het afgelopen jaar diverse evenementen georganiseerd: van dinershows tot internationale congressen en van modeshows tot openingen van studiejaren. Een van de evenementen dit jaar was het afsluitingscongres van de Energiedialoog. Minister Kamp en astronaut André Kuipers gaven tijdens dit congres hun visie op de energiedialogen en keken naar de toekomst van energie. Ook het landelijke VOC symposium vond dit jaar plaats op het industriepark. In het Clean Mobility Center deelden internationale sprekers op het gebied van duurzaam openbaar vervoer hun kennis. Met deze en andere evenementen is het voor Industriepark Kleefse Waard een inspirerend jaar geweest.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.