Discover the finest spaces
Delen

Venue Showcase: StartupDelta Summit op Industriepark Kleefse Waard

Bij sommige locaties zie je pas goed wat de mogelijkheden zijn tijdens een evenement. In de rubriek showcase delen locaties foto’s van hun mooiste events. Deze week zien we hoe een gigantische – tijdelijk leegstaande – fabriekshal op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem als decor wordt ingezet tijdens het nationale congres ‘StartupDelta Summit 2018’.

StartupDelta Summit gelooft in de toegevoegde waarde van het verbinden van het startup ecosysteem in Nederland. Door een samenwerking van overheid, corporaties en innovatiehubs worden barrières afgebroken en worden talent, kapitaal, netwerk, kennis en markten toegankelijk gemaakt. Industriepark Kleefse Waard paste als locatie perfect bij dit doel.

Festivalsetting

IPKW verwelkomde tijdens de Summit 2.500 bezoekers. Voor het event werd in een gigantische – tijdelijk leegstaande – fabriekshal een festivalsetting gecreëerd. Op 10.000 m2 vonden meer dan 100 verschillende sessies plaats. Met onder andere opblaasbare domes en stretchtenten werden knusse hoekjes gecreëerd waar meet-ups werden georganiseerd en waar ondernemers, wetenschappers, bestuurders en studenten hun ideeën en visies met elkaar konden delen. Als hoofdpodium werd de reguliere evenementenhal KB op IPKW getransformeerd tot showarena.

Er werd gebruik gemaakt van 11 opblaasbare domes, 200 steigerhouten statafels, 800 stoelen en krukken en een tribune met 1.500 zitplekken. Samen met AV partner Nightlife Productions die de complete technische productie realiseerde werd een indrukwekkende truss-ligger van 200 meter lang boven het centrale looppad geplaatst met hierin 300 LED spots en signing. Daarnaast realiseerde Nightlife het hoofdpodium met een 64 meter brede projectie, camerawerk en werd het lichtplan afgestemd op de industriële hal. In de overige ruimtes werden 625 LED armaturen, 100 speakers, 40 TV schermen, 50 draadloze microfoons en een paar kilometer aan bekabeling geplaatst.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.