Discover the finest spaces
Delen

Industrial Studios blijft zich focussen op hybride events

Hybride evenementen kregen door de coronacrisis het afgelopen jaar een enorme boost. Bij het op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem gevestigde Industrial Studios blijven ze geloven in dat concept. Sterker nog: ze zetten er vol op in!

“Industrial Studios gaat met het faciliteren van hybride events niet voor tijdelijkheid zoals andere studio’s, maar zet dit concept door in de toekomst. Daarbij is onze locatie echt uniek te noemen. Door de enorme beschikbare ruimte en de uitstraling van de plek zelf,” aldus eventmanager Cas van Horck van IPKW.

De industriële hal van het in totaal 90 hectare beslaande Industriepark Kleefse Waard (IPKW) heeft een oppervlakte van 1800 vierkante meter en is op allerlei manieren te gebruiken voor zowel online, fysieke als hybride events. Dat komt mede door de aanwezigheid van een 360 graden decor en de mogelijkheid die daarmee ontstaat tot het creëren van diverse settings.

Extra vergaderruimtes

Door de ruime opzet van de studio kunnen er ongeveer 100 gasten plaatsnemen op 1,5 meter afstand. Naast de grote zaal beschikt IPKW ook over extra vergaderruimtes. Deze zijn beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor feestelijke gelegenheden. Ook is er een centraal restaurant met eventmogelijkheden.

Terug naar de grote hal met studio. Van Horck vertelt dat de aanvragen daarvoor binnen blijven komen: “Ook in de huidige tijd blijft er behoefte om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te inspireren. Industrial Studios biedt een veilig en betaalbaar alternatief: een volledig ingerichte en bemande studio in een sfeervolle industriële hal.”

Congressen

De professionele ‘plug and play’ studio wordt dus ingezet voor livestreams, opnames, fysieke en hybride events en is te gebruiken voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muzieklivestream. Maar ook voor zakelijke evenementen zoals presentaties, online seminars of congressen, talkshows en interviews. Bovendien is de locatie ook geschikt voor events waar showelementen van toegevoegde waarde zijn zoals award-shows, productlanceringen en vieringen.

“Wat ons betreft is het duidelijk: voor online, fysiek en hybride moet je gewoon bij IPKW zijn. We blijven de locatie door ontwikkelen en zullen nog meer faciliteiten gaan aanbieden dan nu al het geval is,” aldus Van Horck.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.