Discover the finest spaces
Delen

De temperaturen dalen… winterse gezelligheid in de venues van de Zuidpool

Met de wisseling van seizoenen gaat jaarlijks een transformatie gepaard op het terrein tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, waar gedurende de warme maanden Strandzuid geopend is als restaurant en evenementenlocatie. Eind september 2013 wordt het stadsstrand voor de vijfde keer omgebouwd tot Zuidpool, een event venue gesierd door het authentieke wintergevoel.

De venues van Zuidpool
Van oktober tot maart is het op Zuidpool mogelijk de meest uiteenlopende (bedrijfs)evenementen te organiseren, die door het uiterlijk en de aankleding van de venue enkel het winterse thema gemeenschappelijk hebben. Van huwelijksfeest tot netwerkborrel, van kerstdiner tot congres, van Oktoberfest tot vergadering; op Zuidpool kan het.  De venue bestaat uit twee sublocaties, het Hoofdpaviljoen en de Jetty Bar. Verreweg de grootste is het Hoofdpaviljoen, een witte wonderwereld met alle benodigde faciliteiten zoals diverse barren, een grote keuken unit en een (rokers)veranda. Door de multifunctionele inrichting is het af te sluiten of juist open te gooien, waardoor het voor ieder type bijeenkomst van 50 tot 1100 gasten een aangename plek is. De Jetty Bar is, zoals de naam al doet vermoeden, een gezellig chalet in après-ski stijl. Ski’s bij de voordeur, verwarmd terras, donkere houten wanden en berenvellen op de zitjes doen je direct in de Alpen wanen. Met een maximum capaciteit van 200 gasten, een eigen bar en separate keuken unit, is de Jetty Bar een onderscheidende plek voor intieme bijeenkomsten in een meer informele sfeer.

 

Unlimited label
Achter Zuidpool (en Strandzuid) zit Unlimited label, een Amsterdams horeca- en evenementenbedrijf met meerdere locaties in de hoofdstad en omgeving. Jaarlijks faciliteert deze organisatie meer dan 300 evenementen en heeft hierdoor in de loop der jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan. Op het hoofdkantoor zit een apart Salesteam, dat alle events van initieel contact met de klant tot het evenement zelf coördineert. Het bedrijf tracht hiermee de klant zoveel mogelijk organisatorische zaken uit handen te nemen, zodat de klant zich kan focussen op de gasten.

Tot slot heeft Unlimited label in 2012 de gemeentelijke aanbesteding van het Vondelparkpaviljoen, het rijksmonument waarin voorheen het Filmmuseum gevestigd was, gewonnen. In het voorjaar van 2014 wordt hier een nieuwe horeca- en evenementengelegenheid geopend.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.