Discover the finest spaces
Delen

Restyling maakt Het Wapen in Willemstad tot nieuwe toplocatie voor meetings

Het oudste hotel-restaurant van Willemstad heeft een stijlvolle make-over gekregen! Het afgelopen jaar werd Het Wapen uitgebreid en gerestyled. Het restaurant, de evenementenruimte en de vijftien hotelkamers kregen een eigentijds interieur met een knipoog naar de luxe ambiance van een cruiseschip. Nu ook de laatste hotelkamers af zijn is de locatie volledig vernieuwd.

Het Wapen ligt op een prachtige plek in de oude vesting Willemstad. Vanaf het terras heb je een geweldig zicht op de jachthaven, waar de schepen af en aan varen richting Hollands Diep. Sinds kort is de locatie in handen van Hell’s Kitchen Horeca Groep van horecaondernemer Herman Hell, die succes heeft met zaken als Nieuw Rotterdams Café (NRC) en Bar Restaurant Sijf in Rotterdam en de Sugo Pizza restaurants. Onder deze nieuwe eigenaar kreeg het in Willemstad wereldberoemde Wapen een nieuwe formule en een frisse eigentijdse look and feel.

Luxe uitstraling

Voor het nieuwe interieur van het restaurant werd inspiratie opgedaan bij luxe cruiseschepen: Comfortabele banken en zitjes, marmeren tafels, zachte stoffen in warme tinten. In het hart van het restaurant staat een homarium met verse vis en schaaldieren. Achterin het restaurant ligt een multifunctionele zaal die gebruikt wordt voor besloten bijeenkomsten. Deze ruimte is ook stijlvol ingericht en is daardoor erg geschikt voor diners of borrels, maar is ook slim uitgerust met faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Zo kun je hier prima vergaderen met groepen tot 40 personen of dineren met 60 gasten.

Eigenaar Herman Hell ziet veel potentieel voor Het Wapen van Willemstad als locatie voor zakelijke vergadergroepen. “We krijgen veel aanvragen van bedrijven uit de omgeving die hun relaties of salesteam hier ontvangen, met gasten uit het hele land. Het bijzondere aan deze locatie is dat we vijftien hotelkamers hebben, met nog enkele hotels op loopafstand als er meer kamers nodig zijn. Dus de gasten die van ver komen krijgen een mooie kamer waarin ze kunnen inchecken. Dan kan je overdag vergaderen en ’s avonds heerlijk onbezorgd genieten van een diner in het restaurant.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.