Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe eventlocatie The BOX is als een leeg canvas

Een nieuwe black box eventlocatie opende onlangs haar deuren in Amsterdam. De evenementenlocatie heeft de toepasselijke naam The BOX en richt zich op een breed segment aan B2B- en publieksevenementen. De locatie zal op jaarbasis zo’n 50 publieksevenementen faciliteren, uiteenlopend van concerten tot dance-evenementen.

Leeg canvas

De locatie is volgens de uitbaters een echte black box. “De ruimte is net als een leeg canvas waar de artiest zelf kan bepalen hoe het wordt ingevuld. De tweede zaal en het balkon bieden we aan voor bijvoorbeeld businessmeetings of een productlancering.  Hiernaast is er een vaste lockerruimte aanwezig en een vaste licht- en geluidsset.”

Het gebouw, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk, opende in september haar deuren na een intensieve verbouwing. De locatie bestaat uit twee zalen met een gezamenlijke oppervlakte van 3.000 vierkante meter. Tijdens feesten kunnen er zo 3000 personen terecht.

De Wit Events

The BOX wordt geëxploiteerd door twee partners met hun oorsprong in de evenementenbranche, waaronder Ed de Wit van evenementencateringbedrijf De Wit Events. “We staan open voor allerlei initiatieven, en met dit prachtige formaat en een permanente vergunning, zien we tot ons plezier al enorm veel animo.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.