Discover the finest spaces
Delen

Evenementenschip Blue Rhapsody te water

Blue Rhapsody is een feit! Het hagelnieuwe evenementenschip van rederij Constant in Beweging, werd deze maand gepresenteerd tijdens een feestelijke opening. Het schip is maar liefst 85 meter lang en 12 meter breed met oneindige mogelijkheden voor feesten, presentaties of diners. Er is plek voor maximaal 600 gasten, maar ook voor intiemere gelegenheden. Er werd flink geïnvesteerd in de beleving op het schip, met de nieuwste techniek voor optimaal beeld en geluid. Alle gemakken van locaties op het land dus, maar dan varend!

Blue Rhapsody telt diverse lounges, een binnentuin, zonnedek en een podium. Het Topdeck is de perfecte plek bij mooi weer voor een drankje en hapje, of als je gewoon houdt van uitzicht over water. Onder het Topdeck bevinden zich verschillende ruimten op drie niveaus. Deze ruimten kunnen worden ingezet om te feesten, dineren of presenteren. Op het voor- en achterschip zijn daarnaast diverse sfeervol ingerichte ruimten gecreëerd. Zo kun je even rustig apart zitten of wat dingen bespreken.

Hoogstaande techniek

Blue Rhapsody is groots, modern en luxe op alle gebieden. Niet alleen culinair is alles goed verzorgd, ook is het schip uitgerust met de modernste technieken. Licht, video en geluid zorgen samen voor een geslaagde presentatie of feest. Of het nu een band, dj of presentatie is die de techniek nodig heeft, op Blue Rhapsody is het altijd plug and play. Professionele theaterverlichting, een dj-set, goede geluidsinstallatie en op diverse plekken in het schip staan schermen verspreid, inclusief twee 4k Ultra HD schermen naast het podium.

Nederlandse makelij

Het evenementenschip is het derde schip en tevens het vlaggenschip van de Arnhemse rederij Constant in Beweging. Het is van Nederlandse makelij en van A tot Z bedacht en gebouwd door professionals uit de Nederlandse evenementen- en scheepvaartindustrie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.