Discover the finest spaces
Delen

Best Event Award voor nieuw evenementenschip Blue Rhapsody

Het nieuwste evenementenschip van eventrederij Constant in Beweging is in de prijzen gevallen op het Bea World Festival eind november in Milaan. De Blue Rhapsody won de Best Celebration/Product Launch Venue award vanwege zijn creativiteit, innovatie, effectiviteit en techniek. Het Arnhemse bedrijf was de enige Nederlandse evenementenlocatie die een prijs wist binnen te slepen op het jaarlijkse internationale festival voor evenementen en live communicatie.

De Best Event Awards (Bea) worden elk jaar uitgereikt door een internationale jury die bestaat uit mensen met veel ervaring in de evenementenbranche. Locaties en evenementen konden zich de afgelopen tijd aanmelden waarna de jury een shortlist samenstelde. De deelnemers op die shortlist moesten zich tijdens het festival presenteren aan de jury die vervolgens de winnaars koos. “Ik ben ontzettend trots op het winnen van één van de belangrijkste prijzen binnen de branche. Het beloont niet alleen Blue Rhapsody maar ook het team dat onze bijzondere missie met bloed, zweet en tranen mogelijk heeft gemaakt”, aldus Eric van der Zwaluw, Managing Director bij Constant in Beweging.

Blue Rhapsody

Het nieuwe evenementenschip Blue Rhapsody ging deze zomer voor het eerst te water en vaart op verschillende plekken in Europa. Het is helemaal ontworpen door Constant in Beweging en puur bedoeld voor allerlei soorten evenementen tot maar liefst 600 personen. Begin dit jaar werd het casco gebouwd in Servië waarna de afbouw in Nederland plaatsvond. Het schip heeft drie niveaus met verschillende lounges, een binnentuin, zonnedek en een podium. Er is genoeg ruimte voor spectaculaire feesten, maar het interieur is zo ontworpen waardoor het schip ook voor kleinere groepen interessant is.

Tijdens het driedaagse Bea World Festival kwamen eventprofessionals uit 29 landen samen om kennis uit te wisselen en te netwerken. Het hoogtepunt van het festival was de uitreiking van de Best Event Awards in zes categorieën voor evenementenlocaties en evenementen. De jury beoordeelde locaties onder andere op bereikbaarheid, het concept achter de locatie, flexibiliteit, het gebruik van technologie, innovatie en duurzaamheidsaspecten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.