Discover the finest spaces
Delen

Bovenverdieping evenementenlocatie Lommerrijk in Rotterdam compleet vernieuwd

Net zoals veel andere evenementenlocaties heeft Lommerrijk in Rotterdam van de coronacrisis gebruik gemaakt en de zalen op de bovenverdieping een flinke opknapbeurt gegeven. Het tapijt en wat verouderde interieur maakte plaats voor onder andere een bar van marmer, hippe krukken voor bij de statafels en een compleet nieuw ventilatiesysteem. “We zijn er ontzettend trots op en kunnen niet wachten om dit aan iedereen te laten zien en weer gasten te ontvangen”, vertelt Esmée Rath van Lommerrijk.

De restyling van de gehele bovenverdieping startte begin dit jaar en werd onlangs afgerond. Esmée: “We passen ons interieur sowieso regelmatig aan aan de laatste trends. Omdat de ruimten op de begane grond recent gerestyled zijn, was nu de bovenetage aan de beurt.” Het gehele interieur is vernieuwd met duurzame meubelen, er is een nieuw ventilatiesysteem gekomen en de audio- en lichtinstallatie is weer helemaal up to date.

Lommerrijk

De bovenverdieping van de Rotterdamse evenementenlocatie Lommerrijk bestaat uit drie zalen: de Tivolizaal, de Kastanjezaal en de Magnoliazaal. Al deze ruimten hebben mobiele wanden waardoor de Tivolizaal met de Kastanjezaal gekoppeld kan worden of je haalt alle wanden weg waardoor je een enorme ruimte krijgt van 350 vierkante meter. Mogelijkheden genoeg dus voor allerlei soorten events. Bovendien is de zaalcapaciteit vergroot tijdens de restyling waardoor er nog meer mogelijk is.

In totaal heeft Lommerrijk vijf zalen met elk een eigen karakter. Ook kun je er genieten van het uitzicht op het water van de Bergse Plas en is het ook mogelijk om een vaartocht te maken. Op de Salonboot kun je bovendien vergaderen met een klein groepje of een netwerkbijeenkomst houden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.