Discover the finest spaces
Delen

Aristo Meeting Center onthult nieuwe visuele identiteit

Aristo Meeting Center geeft maandag het startschot voor de onthulling van haar nieuwe merkpositionering. Een youtube video vormt de hernieuwde kennismaking met het bedrijf.

De nieuwe strategie vormt een hernieuwde kennismaking met het bedrijf, zo stelt Aristo Meeting Center. “In foto en video laten we zien wat volgens ons de sleutel is tot succes in de snelle online wereld waarin we leven. Namelijk ruimte voor persoonlijk contact. Technologie kan niet tippen aan samenzijn. Mensen doen geen zaken met LinkedIn-accounts, maar met mensen. En in de strijd om de uit te geven euro, wint vertrouwen het steeds vaker van prijs en kwaliteit. ‘Verbinding’ heeft volgens ons dan ook de toekomst en speelt de hoofdrol in zowel de nieuwe visuele identiteit, als de manier waarop we werken.”

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Met deze nieuwe weg breekt Aristo Meeting Center met het beeld dat mensen tot nu toe van hen zagen. “We bieden immers geen loze vergaderruimte, maar geven er invulling aan. Verhuren geen flexplekken, maar bieden ruimte om te netwerken. En met de digitalisering van congressen en trainingen, maakt juist het samenzijn het verschil. Onze kracht schuilt erin dat te faciliteren. Om een omgeving te creëren die in alle opzichten goed voelt en waarin alles gewoon geregeld wordt. En om ruimte te bieden voor ontmoeting, persoonlijke en zakelijke groei. Het succes van onze opdrachtgevers, bepaalt ten slotte wie wij zijn.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.