Discover the finest spaces
Delen

Aristo breidt service vergaderlocaties uit met Aventiq

Aristo Accommodaties, aanbieder van vergaderlocaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, bundelt de krachten met Eventcommunicatiebureau Aventiq. Met de samenwerking haalt Aristo kennis, expertise en techniek in huis om bijeenkomsten inhoudelijk te kunnen ondersteunen.

Aanvulling op service

In Aventiq heeft Aristo een professionele businesspartner gevonden, stelt Helga Schoots van Aristo Accommodaties. Volgens Schoots weet het bureau als geen ander welke bijzondere ambiance, unieke zaalopstelling, flitsende presentatie of interactieve tool nodig is om het doel van de bijeenkomst te bereiken. “Als partner in werken, leren en ontmoeten denken wij continu na over hoe wij onze klanten optimaal kunnen faciliteren. Door de samenwerking met Aventiq kunnen we nu naast de logistieke organisatie van meetings ook inhoudelijk iets toevoegen. Een mooie aanvulling op de services die we al bieden.”

“Door de samenwerking met Aventiq kunnen we nu naast de logistieke organisatie van meetings ook inhoudelijk iets toevoegen”

 

Uitstraling van de bijeenkomst

Ook Fleur Paijens, Sales & Marketing manager van Aventiq ziet de samenwerking met Aristo als een logische stap. “Bij een vergaderketen met 31 jaar ervaring is de logistieke organisatie van meetings in kannen en kruiken. Voor ons is het prettig samenwerken met zo’n specialist. Terwijl Aristo de organisatie op zich neemt, focussen wij ons volledig op de uitstraling van de bijeenkomst. Het is verrassend om te zien welke resultaten je bereikt met de juiste boodschap, de mooiste presentatieschermen, het beste geluid en de meest unieke zaalopstellingen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.