Discover the finest spaces
Delen

Vernieuwd Aristo Accommodaties Eindhoven onderstreept innovatieve karakter

Nieuwe entree voor Aristo Eindhoven

Aristo Eindhoven opent medio maart letterlijk haar nieuwe deuren. De entree van het gebouw aan de Vestdijk is volledig gerestyled en heeft een open en ruimtelijk karakter gekregen. De vernieuwing dient om de locatie beter te laten aansluiten bij waar Aristo vandaag de dag voor staat.

De restyling van de entree was de laatste in een reeks verbouwingen om de locatie te moderniseren. Zo is onder meer de oude draaideur verwijderd, zijn er grote glazen wanden geplaatst, is er speciale aandacht besteed aan de verlichting en prijkt nu ook de naam ‘ARISTO’ prominent op de gevel. Dat alles met veel gevoel voor esthetiek en design, in combinatie met het gebruik van natuurlijke en soms contrasterende materialen.

Aristo 4

Aansluiting vinden bij de huidige tijd en regio

“Met de vernieuwingen willen we ons open, gastvrije, toegankelijke en ook innovatieve karakter onderstrepen”, vertelt Monique der Kinderen, directeur en tevens telg uit de tweede generatie van het familiebedrijf. “Om succesvol te zijn moet je blijven innoveren en investeren op de momenten dat het goed gaat. Dat past niet alleen bij deze tijd, maar ook bij de locatie waar we gevestigd zijn. Eindhoven neemt als hart van de Brainport-regio en kanshebber op de titel ‘Europese hoofdstad van innovatie’ een belangrijke positie in op de wereldkaart. Als onderneming wil je niet alleen graag mee in die flow, maar zul je ook moeten, aangezien veel van je toekomstige opdrachtgevers juist uit die hoek zullen komen.”

Aristo 5

Afscheid nemen en vooruit durven kijken

De restyling van de locatie heeft echter nog een ander doel, vervolgt Monique. “We hopen hiermee namelijk voor eens en altijd afscheid te nemen van het beeld dat veel mensen tot nu toe van ons zagen. Ondanks het feit dat we al 33 jaar bestaan, zijn we immers al lang niet meer het ‘Aristo Zalencentrum’ van toen, met oudroze kleedjes en kunstbloemen op tafel. We zijn gewoon net als ieder bedrijf met onze tijd meegegaan en beschikken over de meest moderne faciliteiten voor vergaderingen, trainingen, congressen, maar ook voor flexwerken bijvoorbeeld. Wat we in al die jaren wel geleerd hebben, is dat persoonlijk contact nog altijd de sleutel is tot succes in de snelle online wereld waarin we leven. Onze kracht schuilt erin dat te faciliteren. Om een omgeving te creëren die in alle opzichten goed voelt en waarin alles gewoon geregeld wordt. En om vooral ook ruimte te bieden voor ontmoeting, persoonlijke en zakelijke groei.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.