Discover the finest spaces
Delen

Nice is nice!

De Côte d’Azur: daar heeft nog nooit iemand nee tegen gezegd. Nice is met haar zeer strategische positie aan de Middellandse Zee een prachtige plek om op te zoeken. Het is niet heel voor de hand liggend om hier naartoe te gaan voor een zakenreis, maar het is zeker de moeite waard. Zo zijn er genoeg mooie hotels met bijzondere evenementenmogelijkheden.

01. Hotel Boscolo Exedra 

De kamers zijn compleet in wit uitgevoerd, wat prachtig aftekent tegen de azuurblauwe zee. Hier komt u in bij nadat u een dagje stevig vergaderd heeft in een van de elegante meeting rooms.

boscolo

 

02. La Merenda

Wie even weg wil van het gelikte dat Frankrijk meestal te bieden heeft, moet een hapje gaan eten bij La Merenda. Er is geen telefoonnummer, je kunt alleen cash betalen en de dagelijks wisselende gerechten staan op een krijtbord gekalkt. Eén chef staat achterin simpele, maar fantastische Franse maaltijden te bereiden. En dat tegen een zeer schappelijke prijs.

03. Hotel Villa de La Tour

Hotel Villa de La Tour is in tegenstelling tot de luxueuze ketens een stuk kleinschaliger en “gewoner” gebleven. Neem plaats op een van de gekleurde stoeltjes op het geïmproviseerde terras dat midden op de stoep geplaatst is, terwijl u de kleurig geklede mensen bekijkt die langzaam voorbijschuiven.

 

04. Palais de La Méditerrannée

Wie zich wil onderdompelen in weelderige luxe kan terecht in het “Palais de la Méditerrannée”. Vanuit het zwembad heeft u uitzicht over de blauwe zee en u kunt hier ook terecht voor de uitstekende meeting rooms.

 

05. Restaurant Jan

Chef Jan Hendrik van der Westhuizen groeide op in Zuid-Afrika en besloot een restaurant in Nice te starten. Binnen no-time groeide Restaurant Jan uit tot een begrip in Nice. Hier kunt u terecht voor voedsel van geweldige kwaliteit, in een haast romantische omgeving waar achttiende eeuwse schilderijen aan de muur prijken.

 

 

Bronnen afbeeldingen:
  1. https://cdn.kiwicollection.com/media/property/PR007162/xl/007162-04-dining-cool-design.jpg
  2. http://s3-media2.fl.yelpcdn.com/bphoto/o3pYk29ZO9i-O_so_E-vgg/o.jpg
  3. http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/8d/85/4e/main-entrance.jpg
  4. http://palais.concorde-hotels.com/en/?
  5. http://www.coteprovence.nl/wp-content/uploads/2014/06/jan-restaurant-nice-1.jpg
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.