Discover the finest spaces
Delen

Twee verdiepingen en sky-restaurant erbij voor Hotel van Oranje na verbouwing

De drie Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee zijn onlangs gesloten vanwege een ingrijpende verbouwing. Twee van de hotels, het Beach Hotel en het Boulevard Hotel, gaan tegen de vlakte en moeten plaatsmaken voor een luxe appartementencomplex. Ook het hotel dat blijft staan – en simpelweg Hotel van Oranje – gaat heten, wordt flink verbouwd. Zo komen er twee verdiepingen bij voor luxe suites en een sky-restaurant op de zevende verdieping. Het vernieuwde hotel gaat naar verwachting op 15 juni 2023 open.

Het Hotel van Oranje bestaat al 37 jaar en is in de loop der jaren uitgebreid met twee aangrenzende hotels. Het hotel is inmiddels gesloten voor de verbouwing en de nieuwbouw van het appartementencomplex ‘Residence van Oranje’. Dit bestaat uit 70 appartementen en penthouses met zeezicht waarvan de verkoopprijs begint bij een miljoen euro. Beachclub O, dat op het strand tegenover het hotel ligt en van dezelfde eigenaren is, blijft wel geopend tijdens de verbouwing.

Hotel van Oranje

Na de verbouwing van Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee heeft het hotel er twee verdiepingen en een toren bij. Hierin komen onder andere luxe suites van zo’n 90 vierkante meter, ramen die van de grond tot het plafond lopen met schuifdeuren en een Frans balkon. Ook komt er een sky-restaurant op de zevende verdieping. Er zijn straks in totaal 228 hotelkamers en maar liefst zes restaurants. Of de mogelijkheden voor events hierdoor gaan veranderen, is nog niet bekend.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.