Discover the finest spaces
Delen

The Hague Conference Centre heropent na flinke uitbreiding

Je herkent het The Hague Conference Centre naast Den Haag Centraal niet meer terug! De evenementenlocatie is fors uitgebreid en compleet gerestyled door binnenhuisarchitect Casper Schwartz. Onlangs heropende het centrum, dat naast een metamorfose ook een nieuwe naam heeft gekregen. Voorheen stond de Haagse locatie namelijk bekend als New Babylon Meeting Center. 

De grootste verandering van het nieuwe The Hague Conference Centre is de uitbreiding naar de eerste verdieping van het gebouw. Deze etage was altijd onderdeel van winkelcentrum New Babylon en bestaat nu uit drie ruime foyers, met daaraan elf flexibele zalen. Doordat er met verschuifbare wanden wordt gewerkt, kunnen de ruimten aangepast worden aan allerlei groepsgroottes. Vanwege de uitbreiding is de capaciteit van de evenementenlocatie flink verhoogd, van 300 naar 650 personen.

The Hague Conference Centre

Naast de uitbreiding van het The Hague Conference Centre naar de eerste verdieping, is binnenhuisarchitect Casper Schwarz ingeschakeld voor een nieuw interieur en styling. Ook de bestaande zalen op de tweede verdieping zijn hierin meegenomen. Het resultaat zijn twintig moderne en zakelijke zalen met warme tinten en een industriële uitstraling. Ook is bij alle meubelen rekening gehouden met het gebruiksgemak.

Door de verbouwing en vergroting van de capaciteit wil het Haagse congrescentrum aantrekkelijk worden voor meerdaagse internationale congressen. Vanwege het hotel dat in het gebouw van New Babylon zit en doordat het station en een parkeergarage vlakbij liggen, is The Hague Conference Centre hiervoor een interessante optie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.